Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas mi nije bilo paštete argete u konzumu 😭😭
1.RS, Dodik 49% 2.HRHB, Čović 27,3% 3.Boko Haram, Bakir 18,7% 4.Krajina, Babo 5% Kako zločesti Babo uzo od ionako malih 23,7%
Ja ne kupujem hrvatske proizvode, samo domace.
Uz plan B i Lege Agrokor ZA !& DANA ŽURNO i zakon o IZBORNIM PODRUČJIMA SRBA, hrvatskih državljana, s tim da im Hrvatska mora obezbjediti glasanje u DIJASPORI ko i ostalim hrvatima ! A onda se odmah baciti na najvažniji globalni problem: Izbor hrvatskog člana predsjendištva u BiH, a kojeg naravno Srbi ne moraju imati u hrvatskoj, iako ih je bilo više nego Hrvata u BiH !
Plenkovicu, Plenkovicu, i ti ces zavrsiti na smetljistu historije, kao sto su ti i stranacki preci.
a sto je poveco dzepoveeeee, mora da dolaze milioni iz HR
hahaha kakvi ublehasi
Kao gradjanku ove drzave, koja je bez posla vec dvije godine, interesira me kad ce biti pokrenut krivicni postupak protiv odgovornih u Vijecu ministara za dodjelu 100.000 KM udruzenju na cijem je celu snaha Borjane Kristo? Borjana kaze da novac ona nije dala. U pravu je, dao ga je ministar financija Bevanda, njen stranacki kolega njenoj snahi.
@politika.je Ovaj narod je bez posla, a oni sjede na pet radnih mjesta, citavu familiju su postavili za direktore drzavnih preduzeca i jos ogromne pare, putem udruga, dodijeljuju sami sebi!
Tu ce dva dupelisca politike iz susjedstva Covic i Dudko biti glavni na prijemu kao nekad Szanio i Olio
Lešinari kruže, hijene zavijaju , cekaju pogodan trenutak da po ko zna koji put na kukavixki nacin pokusaji rastgati Bosnu, ali uvjek su lomili zuba pa i ovaj put ce.
Dragan se pretplatio danas na Klix. Na svakoj slici. A sto se tice Plenkovica komentar je HA HA HA HA HA
BANJA LUKA: VUCIC - DODIK MOSTAR: PLENKOVIC - COVIC AHAHAHAH SARAJEVO NA APARATIMA
Fin provod
tačno me strah od ovolike ljubavi prema BiH. Podsjeca me na 90-te
...bakire, pomozi rbackoj, rvatima i malom ivici (da ne fasuje maricu). štrpni malo od one ratne sadake & nafake. podaj him.