Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se najavio drzavnim organima o Vucicu nije dozvolio jer se nije najavio
Pokazuje nadmenost bez pokrića, ali vidjet ćemo kako će nosinu spustiti na kraju. Prcamo ga od prošle godine i džaba EU, džaba NATO, džaba Francuzima milijarde za Rafale. Ništa pomakao nije. I ako uspije pritisnuti Schmidta sa strane slijedi niz apelacija prema Evropskom sudu zbog kojih će ovaj zakon nametnut bez volje većine u državi ići na reviziju.
Pitaj organe!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakire, gledaj i uči!
Sve u svemu nadrljace najvise opstine koje nece posjetiti.
Iza Hrvata u BiH stoji Hrvatska ,iza Srba u RSu stoji Srbija...Iza nas stoji ku.čina
Nista od toga pisi propalo
Treba bu zabraniti posjetu, kao što je on Vučku.
Je l se najavio na vrijeme? Njegov dolazak uvijek je u vezi sa nacionalistički podstaknutim akcijama. Treba mu onemogućiti dolazak.
Klero katolička New Wayn fašistička posjeta iz komšiluka.
Ljudi, vi što ste protiv Schmidta bez obzira na razlog (razlog me ne interesuje). Ja sam radio po inostranstvu neke mutne radnje i znam kako se posao završava kad ni burgija neće. Za jednu masnu kovertu, moja ekipa može da pozove Schmidta u jednu vožnju kroz grad, i da ga naučimo šta kada sme i šta nesme. Javi te se ako Schmidt nedođe pameti koju su mu brane ispile.
Sta ima on dolaziti i razgovarati o problemima u drugoj drzavi ....odbi budalo...imas dosta problema u svom dvoristu....fuj fuj fuj.
Ovo kao da je organizovao Vatikan,od crkve do crkve.Mozda I jeste ,,ko zna,, Inace Smit je Demo krscanin a od utorka se ono Demo brise I ostaje samo radikalni krscanin.
Persona non grata!!
Nisi dobro došao nacisto šugavi!!
Koji je on k.rac da se konstantno miješa u stvari koje se tiču samo BiH? I on i Rošavi narkić očito misle da su važne karike. Opasnu igru oni igraju.
E pošto ćeš doći, znači opet neće Schmidt baš uvesti 100% onako kako ste zamislili. Tvoj je zadatak da objasniš HNS, koji sada aminaju da Schmidt uvede bonske ovlasti, da iz dva kantona neće Hrvati moći slati zastupnike zbog 3%. Baš me zanima njihova reakcija kada skontaju da će HDZ pak dosta izgubiti. Očigledno je Radmanović slao prijedlog Schmidtu a nije ist dostavio Čoviću.
Kome se organu (mislim drzavnom) uopste prijavio da dolazi. Cuj i svita ministara da jarga kako pozeli. Ima li iko da ovo zabrani ko sto su oni zabranili Vucicu. Koji su to samo licemjeri i rusitelji ove zemlje. Gaze je na svaki nacin i pi..ju po njoj. Od nuklearnog otpada na granici pa dalje.
Ima li Plenkovic bosanski pasos???