Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I hoćemo. Jer oba naroda vode BiH kao cjelovitu državu i razliku od Srba i Srbije.
Vide* BiH za* razliku od Srba.
JA SAM PROTIV PODJELE OVE DRZAVE. NE ZELIM SRBIJU NA UNI, NIT MUSLIMANSKU DRZAVU PORED HRVATSKE. ALI ME NEVJEROJATNO ZANIMA, KAKO ISLAMSKI SRBI MISLE DA MOZE OPSTAT DRZAVA, GDJE JEDNOM NARODU NAMECETE PREDSJEDNIKA, TO JEST CLANA PREDSJEDNISTA. I TO GA BIRATE U DZAMIJAMA. KAKO MISLITE DA CE OPSTAT DRZAVA U KOJOJ JEDAN KONSTITUTIVNI NAROD, POKUSAVATE NAPRAVIT MANJINOM.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako se Hrvati i Bosnjaci dzentlmenski dogovore, to znaci da Bosnjaci potpisuju treci entitet. Hrvati nece nikakvu unitarnu velikobosnjacku drzavu.
Kljucna ministarstva drze upravo Hrvati. I sad se uhvatili clana presjednistva koji skoro da nema neku zakonodavnu funkciju vec ceremonijalnu. Mozda samo da mogu birati ambasadore i nista vise. Trenutno Hrvata nema vise od 200 000 u BIH i zato im ne odgovara ovakav zakon jer ako se ovako nastavi iseljavanje iz Hercegovine nece imati ko da glasa i u tom grmu lezi zec.
Vjerujem da ce nas SDA prodati kao i svaki put do sad. Treba ili ukinuti i entitete i kantone, omoguciti migracije iz cijelog svijeta da se stanovnisto izmijesa i nestanu torovi ili podijeliti zemlju u 3 jednaka tora + distrikt Sarajevo, neka svako ide u svoj dio i zdravo.
Halo Hrvatu, jeste vi to sa Bosnjacima prisvojili Federaciju? Sta sa nama ostalima? O kakvim anomalijama vi pricate. Federacija nije ni Bosnjacka ni Hrvatska ni Srpska niti od OSTALIH koje uvijek zaboravljate. Nego je i Bosnjacka i Hrvatska I Srpska I Ostalih ili ukratko ona je od svih gradjana tj. gradjanska.
Tako je Plenkovicu samo sto nit valja Bakir nit Čovic
Hej moj Plenkoviću,te po tebi anomalije,ništa su drugo nego budaleština.Ja ću da biram onoga za koga smatram da će najviše doprinijeti napredku BiH.Zaboli me RACKU,za konstutivne i legitimne.Imaš svoju Hrvatsku,pa to uvedite kod sebe,licemjeri šupkasti.
Plenki uzalud si ti dolazio ; Hrvate i dalje ponižavaju i šikaniraju u javnim poduzećima ..npr.BH Telecom itd....
One dvije bedevije dođu ko dva jajeta a dodick je debeli dick
Ko god prihvati glupost o dogovoru izmedju Hrvata i Bosnjaka, taj je protiv cjelovite gradjanske Bih, a samo takva Bih, moze biti funkcionalna i napredna drzava. Oni sto su im dede ratovale radi kriminala za Hitlera i Pavelica, a sto danas glasaju za Sda, su veliki neprijatelji ove zemlje.
Mislis ovu anomaliju iz 1995., Dejton i to...?
Hrvati su pretjerali sa zahtjevima i oni treba dzentlmenski da popuste i budu vise fer u buducem sutivotu.
Pa ima snimak Čovića gdje planira treći entitet i da će to izvesti promjenom izbornig zakona. Taj čovjek nije prijatelj BiH i on je anomalija za normalnu državu. Radi iza leđa i očekuje dogovor.
Mada ovaj Plenković je svijetla tačka hrvatske politike ali ove naše domaće srolje su katastrofa.
U Bosni ne prolaze ni pisani dogovori, a kamoli dzentlmenski
Problem nisu Hrvati, Srbi ni Bosnjaci (narod). Problem je Dodo. Srbi sebi nadju budalu da ih vodi u rat svakih 30-50 god. Nevjerovatno nesto.
hebali te Bošnjaci .. šta je sa Srbendama .. što njih ne smijete u usta staviti .. čovjek hoće svoju vojsku i to je kao bezze .. a vama problem Komšić koji i onako ne može ništa bez govnhara Dode
Nije sada vrijeme za izborni zakon, Bosnjaci imaju preca posla, valja braniti svoju zemlju. Nikakvog dogovora ne moze biti dok Covic zoba cvarke i opija se na proslavi 9. januara i glasa za Genocid. Prvo jos jednom Komsic, pa onda vidjeti sta dalje.