Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto se ti plaho nešto brineš za BiH,skini nam se s kurca covjece.
Nece i gotovo. Ovo je za RH trk pocetak borbe za Hrvatr u BiH
Ma plenki levat ocami
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
bjež ba Plenki, a dje su tu građani, ostali, neopredjeljeni i svi oni koji iz inata ne žele više da se izjasne kao konstitutivni, jer ste prevršili mjeru sa ovim bolesnim idejama
Pokusali su nas unistiti, pokusali su nas podijeliti, pokusali su nam razoriti zemlju……..nisu uspjeli. Sad se nakon poraza masovno iseljavaju iz zemlje koju su pokusali unistiti i pripojiti susjednim drzavama. 1993. U Bosni je bilo 55% ljudi, koji su mrzili ovu zemlju i htjeli je unistiti. Danas ih je manje od 40%. Za 50 godina bice ih oko 20%. Gospodo kamenjarski i sumski Srbi IZGUBILI STE.
Gdje je provođenje presude Ljubić?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
jok, nije nam stalo da se konstituvni narodi i oni koji su nadri narodi osjećaju dobro. Nek se osjećaju loše, kao manjina, OK. Što bi gori sad je doli :)
Da li su srbi u Hr konstitutivni? Sta je pola miliona srba nakon 1995? Jel to tvoje bilo bi dobro????
Kasniš,kao i ja
Pa spomenti su građani, a među njima ima i konstitutivnih naroda.
Najbolje da vi izađete iz EU, niko vas ne sluša tamo.
Mars u svoje drzave pa tamo budite konstitutivni
Bilo kako bilo BIH će uvijek biti zaostala zemlja Srba ,Hrvata i Bošnjaka ,a sudbinu Yuge će dočekati kad tad..
Da li su bosanski Hrvati i Srbi dio bosanske nacije,drzava=nacija,ili nisu?Da li su Srbi i Hrvati u BiH dijaspora ili su bosanski narod?Oni se planski otkidaju od BiH i guraju u antibosanstvo,koje projektanti velike srbije i hrvatske koriste u hegemonijskim igrama protiv BiH.KONSTITUCIONALNOST~jednakopravnost,je u Ustavu BiH od 1943`1993.A 1993. Tudjman i Milosevic su podmetnuli konstitutivnost,sto znaci stvaranje 3 etnickoreligijska entiteta.
Cuj bosanska nacija hahaha...
@Hrvatponosan..pocetkom 19 stoljeca nacija se identifikuje sa drzavom,u demokkratskom zapadnom svijetu. Nacija=Drzava. BiH=Bosanac. Etnicka pripadnost=pripadnost nekom narodu,narodnost. U BiH zive Bosanci~Nacija,koji mogu biti Jevreji,Romi,Hrvati,Srbi,Bosnjaci,Makedonci,Crnogorci,Bugari itd.~etnicka pripadnost,narodnost.
Ima li mi mrzih seronja od ovih pojedinih hrvatskih politicara. De najedi se govana majmune sta tebe ima da bude briga sta se u Bosni desava. Odjebi.
A kako bi biko da malo sjasete sa BiH, a kako bi bilo da se BiH malo pocne brinut o pitanju naroda u Hrvatskoj pq i tamo ima ostalih narodnosti sem katolika
BoHsna će biHti graHđanska drHžava ala'ami
Nema nema NDH ni velike Srbije. Opet su vas klepili po usima, opeeeet!
Hajde Plenki, bjAži od BiH. BiH će biti REPUBLIKA BiH, bez gluposti tipa legalni, legitimni (krivousti) i td. Hrvatska MORA da se pomiri da je izgubila od EU parlamentaraca.
Evo ja mamu da ti spomenem i svim ostalim sto brinete o nama na taj nacin.
Bilo bi najbolje da ides u pizdu materinu