Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"balijska" posla...jesmo otpad od naroda,stid me gdje zivim,rodjen majku bi prodali za 100 KM...Fuj...
Čovjek je samo htio pokazati kakav je izborni zakon.On nije shvaćen.BEJZBOL PALICE SVI U RUKE PA UDRI STOKU LOPOVSKU.hRISTOS SE RODI,PLEHO.
ti si djavo za pare bi sve a sada se pravdas
Nisi ti niko i ništa, ti si jedan obični ološ koi bi dao i ženu i majku i ćerku za šaku prljavih maraka i još bi ih za uši držao dok im ga platiša ugoni!
Najveći muslimanski filozof i mislilac Meša Selimović davno je objasni razliku pripadnosti narodu i pripadnosti religiji. Danas su ovce gluplje nego prije 100 godina.
POMOČ Imaju dvojica Haris Pleho u Sarajevu Jedan u ulici Hiseta 11 drugi u ulici Nusreta Prošiča 26 Da li neko zna gdje ovaj stanuje da mu odnesem krmečih ušiju i papaka za božič da skuha božičnu čorbu.
Od "usiju i papaka" se pravi hladetina (pace)!
hristos se rodi harise
on je nama slucajno ukazao na kakve se sve prevare pare uzimaju iz drzavnog buđeta!!!p.s ma zovite me kako hocete samo mi cifru daaaj...
Zna li neko gdje je ona ološ od Mirenesa Ajanovića, šofera? Al' je napravio stranku!
Koristim priliku da gospodinu Plehi čestitam Božić!
A nama sa klixu nista? Nego samo Plehu ! XD
Naravno Lidija, i vama svima koji slavite cestitam Bozic i zelim samo najbolje :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PA JEL OVAJ POSTAVIO KRST IZNAD SARAJEVA OTAC GA J*B0?!!
ovaj ce rodjenu cerkicu iznajmljivat j*bacima ako mu ponudite dovoljno para. pravi primjer BOSS stranke koja je opstala zahvaljujuci kukavicluku jasmina imamovica koji iz straha mirnesu ajanovicu daje sta ovaj pozeli. šoferska stranka
Trebao si se ugledati na Abdićevu kćerku Elviru Abdić Jelenović.Ona je rekla da je Hrvatica i ostala Hrvatica u Domu naroda i bolje se borila za hrvatske nacionalne interese i od jednog katolika (primjer ovih HSP-ovaca i Lijanovića).Bolje je Elvira Abdić zastupala hrvatske nacionalne interese i to će svako respektovati ma ko bio kada čovjek ima stav, kao Abdićeva kćerka.Nije isključeno i sasvim je moguće da se pojavi musliman Srbin koji će poput Elvire Abdić biti od riječi, čvrst nacionalno opredjeljeni Srbin, čvrste naciopnalne svijesti koji će imati poštovanje svih i onih koji za sebe kažu da su Bošnjaci a i od Srba pravoslavnih,makar zbog svog čvrstog srpskog nacionalnog opredjeljenja i neće biti pizzzdddda ko ovaj Pleho, da danas kaže Srbin je a sutra nije Srbin.Srbi treba biti i danas i sutra i dok si živ životom i nakon smrti ako pred Boga izađeš kad te uputa ko si a ti kaži Srbin sam.
ja bih iz izbornog zakona i ustava skroz izbacio podjele na nacionalnost. Ostavio bih pravo da se izjasnis kako zelis ali tvoje izjasnjenje ne bi imalo nikakvog utjecaja ni nista niti bi imao ikakve beneficije od toga.
ORIGINAL SEKULARISTA OVAJ NAS BOSANAC
Nije njemu glova uzalud kockasta.
Trebao si ostati dosljedan kao Emir Kusturica, kao Salih Selimović, kao Mustafa Golubić,Muhamed Mehmedbašić,Alija Konjhodžić,Fehim Musakadić,Avdi-begove Leteć,Mustajbeg Hadžihuseinović, Smajo Ćemalović iz Mostara, Mustafa Berberović iz Blagaja, Abid Prguda, Omer Kalajdžić, Muhamed i Abid Mehmedbašić iz Stolca, Mustafa Leko iz Blagaja, Džemal Kršlaković – imam mudris iz Konjica, hafiz i član ulme medžlisa u Sarajevu Muhamed Pandžo, doktor Muhamed Begović profesor univerziteta u Beogradu, imam Abdulah Hodžić iz Beograda i upravnik ”Gajretovog” doma u Beogradu Mehmed Ćemalović.Trebao si ostati što si i rekao Srbin musliman.