Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidjeveze:)))e bas sam se nasmijala ovako rano zbog ovih ovaca:)))bas ti hvala...
A cuj Dodika, mangupa - a sta drúgo i ocekivati od tog krmka nego neinformisanost o tome ko odlucuje o ovim stvarima. Et, Svedska vlada .....garant. Oni ce potpisati da je puste, zato sto nalazu njihopvi bijedni zakoni tako...al, to znaci jedino da ce je premjestiti u drugu drzavu il u ludnicu! Sto se mene tice nek je puste na slobodu, ionako bi samo jedva cekala u brdo da cuva ovce (nek je one milke)....
Ova vlahindura moze da umre kad hoce...
prvo ona mora da svjedoci i to protiv rase pa onda bi mogla da izade a i tada joj je vrijeme i da umre
ovi su bas pukli cuj hoce nece morate savijte kicmu vec jednom bice vam lakse a vidi dodika kako kad treba razumije ko odlucuje ?
Naravno da ce svjedociti. Nema tu hoce nece. A sto se tice izlaska, pomolovat ce je ali u kurcu.
Treba kucku pomilovati ali samo maljem po glavi
Mogu je po staroj pički pomilovati.Umrijet ce ona prije nego sto izide iz zatvora.Isto Vazi i za Karadzića.Milošević je vec istruhno,crvi su ga pojeli.
bolje da je pomiluu po guzici. tacno H.A.G.TREBA DA ODSLUZI SVOJE
MA BJAZZZI KAKVO POMILOVANJE, NEK JE POMILUJU PO KOSI I OSTAVE DA ODSLUZI SVOJE TO JE I ZASLUZILA