Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmes pola kolovozne trake i kazes, evo ovo je sada za bicikle... pa ovo samo kod nas ima. Pa sto je pravis ikako ako ne mozes ili ne znas. Jos kad vidim komentare, da treba Vilsonovo ukinuti skroz, jedinu paralelnu cestu uz glavnu, ma svaka cast majstori ! Sve go inzenjer, politicar i doktori za genetski inzenjering od rata neseli se u Sarajevo.
Vilsonovo je jednosmjerna cesta, te kao takva rasterecuje saobracaj samo u jutarnjim satima. Plan je kad se juzna longitudinala izgradi kompletno, da se onda Vilsonovo zatvori za auta.
@wolf420 E hava ti na objašnjenju...pa kad sve bude...ti se opet javi
pitari na aparatima
Nestalo im crvene
Ma nije moguće da nije zelena... ccc... jah...
Vils treba poplocati i napraviti pravo setaliste sa stazom za rekreaciju. Ubrzati izgradnju juzne longitudinale i eto rjesenja
Kaze znak "Zabranjen ulazak iza 5 za motorna vozila, osim za bicikla" Zanimljivo.
Obilazak svog grada ili jednog novog grada, na biciklu!? Neprocjenjivo! Svaka cast!
.... i kako sad ja svoje jarane Pitare da nagovorim da se idemo bicikletima po Vilsu vozati.... >_
Lijepo Bogami.
Jos kad bi auta postovana biciklisticku stazu to bi bilo super. Neki dan gledam svi voze u desnoj 😥
Čuj biciklisticka staza haha. Nije ovo ništa posebno, ljudi asfalt ofarbali u plavo. Ali nmvz mora se novac nekako prati.
Nevidjena glupost. Neko uzima dobro pare za ovo krecenje.
Extra divan detalj Sarajevu fkt za pohvalu. A sta reci za Vrelo Bosne. Memicu pocni praviti, obnavljati, ukrasavati. Nemoj ba prodavati, nemoj ba to raditi. Gdje ce ti potomak šetati uzivati.... trzni se Memo
pljus prva kisa i sve isper ma ne druga ili treca ...sigurno
Vrijeme je da se Vilsonovo potpuno zatvori za saobraćaj motornih vozila.
Jel' jednosmjerna???