Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zalost mi zivimo u proslosti i nikako da krenemo dalje, gledamo sta je bilo iza, a nikako da bacimo pogled naprijed i vidimo da idemo u provaliju.
@JoseDeLaMata Imamo toliko puno "obaveza" koje nas vuku unazad tako da nemamo vremena krenuti naprijed. Jos malo i eto nas u bronzanom dobu..
Tetrapak ne kontas ti nista vidim ja. Glupson.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ocekujemo da vec sljedeceg dana na njemu ili pored njega budu ispisani grafiti tipa Mujo Hz,Horde zla,Manijaci 1921,RIP Vedran Puljic,Mirza Rascic.....
e bravo, sad ste je jos vise usivili. sad ono izgleda bas prekrasno ....
Skenderija i olimpijska pahuljica su simboli bivše države i bivšeg glavnog grada Republike. Sve je urušeno i nestalo, samo su ostali simboli da nas posjećaju kako smo nekada bili slobodni i bogati ljudi.
Slje. godine sajam bagera će stručnjaci napraviti i sve polupati...
jedini simbol koji nesto i znaci ovom gradu
Kod nas je sve zivo 'sjecanje na nesto'. Ah bogte trznite se malo
Hajde fino da je ovo popravljeno, ali ovoliko pompe za pahuljicu, pa dajte molim vas, pa niste napravili svemirski brod!
Sa srećom neka vam je novi "izgled". a ne bi sada bilo loše da platite svojim dobavljačima dugove, obzriom da ste dužni mnogima. Mi koji rintamo kod privatnika nemamo tu sreću da dobijemo platu (radili ili ne radili), nego moramo da istu zaradimo, kako bismo preživjeli i nahranili djecu, a to možemo samo ako nam se plati za robu koju isporučimo vama.
ma ja to je bitno i niko se ne buni za gluposti u ovom gradu a udar na ovo malo jada od firmi svi kukaju bolje bi vam bilo da ulažete u fabrika da sd ova djeca zaposle pa nek oni građe sve potrebno perete pare samo.
Predivno, samo neka sklone one kucice na platou.
2017 😳😳
Bilo je i vrijeme da se uredi, sramota je da toliko dugo stoji onako uništeno.
ruzno, izgleda pusto ,nisu mogli malo zelenila ,klupice za sjest
Izabrani komentari (odabrana djela) sa Klix.ba komentara :) https://www.facebook.com/genijalni.komentari.sa.klix.ba/
zasto ne objavite vijest da je ubica dzenana memica sin alije budnje? koga se bojite???
otkud sad to?
Imaš li ti neke dokaze za to ili je to samo neka rekla kazala kleveta? Ako imaš zašto ne proslijediš nadležnim organima i zašto ne svjedočiš da se pravda napokon zadovolji.
Na stranu olimpijada, ko se kladia da će se ovo veličanstveno zdanje rekonstruirati u roku od 2 godine? Ipak je to Općina Centar...