Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP = čet.nici, ista ba.gra
Većina hrvata je imala 2 izbora izabrat: lopove i izdajice koji su prodali nacionalne interse za fotelje i samo lopove, izabrali smo lopove i to se triba ispoštivat i nisu nimalo veći lopovi od vaših reketasa samo sto se o njima manje piše ----------------------------------------------------------------------------------------------- @ grudjo zbog ovog gore navedenog 50% hrvata se nisu opredjelili ni za jedno niti za drugo. 50% je velika cifra, da se ona ne treba zanemariti.
Ja se izvinjavam gdje je u svemu ovome PLATFORMA
Sve u svemu ova \" PLATFORMA\" radi posao, jos sad kad dobiju i opcinske izbore, nece za Covica bit mjesta ni u Hercegovini. Mozda u Zenici bude.....
Tako je. Ali budući da je Juišić preglup za funkciju predsjedavajućeg, a Komšo već zapasao funkciju, platformaši nemaju više nijednog hvata na raspolaganju. Jedino da Zlatka prekucamo u Hrvata. Organizira se skromno krštenje, osrednji kum (ne treba biti nešto pojak da ga mora nosiiti za vrijeme obreda sada to viljuškare rade). Šta bi mu falilo? A i lakše bi napredovao u životu, obzirom na ovu antiislamsku histeriju u svijetu, koja se sve više širi.
Po sistemu rotacije ide Hrvat a ne clan HDZ-a
Jurišić za vanjskog ministra!!!
Nije ovo Pakistan da vi odredujete ko ce vladati . uzmite svog muhameda i svi mars sa srpsko-hrvatske zemlje.
-Jedna preporuka :.udzite na --B92.(VIDEO) -Kaziprst), danas je bio gost -Cedomir Jovanovic,kako covjek prica o istini i stanju u Bosni. -Jako je interesantno i zanimljivo.
Upravu si, nepoznajem njihovu kantonalnu politiku bas najbolje (iz TK-a sam, ali zivim u Svedskoj). Ovdje sam uvijek bio uz Socialdemokratsku stranku, pa tako i naravno u BiH sam uz SDP, pa i u Hrvatskoj podrzavam Josipovica i SDP. Vjerujem da svako ko se bavi sa korupcijom treba da ide pred sud i u zatvor, bez brige iz koje je stranke, pa to vazi i za SDP. Sto se tice Posavine, znam sta znaci napustiti svoju kucu, kad ti dodje VRS i Mladicevi na vrata i prijetu ti da ce te na licu mjesta ubiti (bili smo u Modrici prije rata, sada imamo kucu u Gradaccu). Sato jako podrzavam Zivku Budimira (predsjednika FBiH) kad on, uz pomoc SDPa, najavljuje da ce FBiH pomoci izbjeglicama (Bosnjackim i Hrvatskim) da se vrate u Posavinu, oni sto su izgubili sve svoje za vrijeme rata (medju njima ja i moja famelija). Tako isto podrzavam napore njihove da se vrate hrvati na svoja podrucja u srednjoj Bosni. Kad HDZBiH bude nesto konkretno uradio dobro za bosanske hrvate, onda ce imati moju podrsku.
@ado slažem se donekle s tobom, ali reci mi jeli u redu da SDP kandidira za hrvatskog člana predsjedništva osobu koja je u ratu bila na suprotnoj strani i koja realno govoreći ima veći legitimitet da bude bošnjački član predsjedništva nego hrvatski jer je dobio više bošnjački glasova nego izetbegovic a ni 2% HR glasova a pri tom se probaj stavit u poziciju hrvatskog branitelja iz srednje bosne ili posavine, i vidim da ne poznaješ politiku HSP-a i NSRzB jer nisi iz ZHŽ gdje su oni opljačkali cijeli županijski proračun a o kupovini glasova od strane mesara ne treba trošiti riječi jer se o tome već vodi istraga. Većina hrvata je imala 2 izbora izabrat: lopove i izdajice koji su prodali nacionalne interse za fotelje i samo lopove, izabrali smo lopove i to se triba ispoštivat i nisu nimalo veći lopovi od vaših reketasa samo sto se o njima manje piše
Ocito ne poznajete ustav a ni demokratiju.Svugdje u visepartijskom sistemu ko skupi parlamentarnu vecinu pravi vlast a ovim iz HDZ to nije jasno ili se prave blesavi.Sve funkcije koje pripadaju Hrvatima su na njima Hrvati i to je po Ustavu,a za rotaciju u Vijecu ministari nigdje nema u Ustavu ja bi volio ove pametne da navedu clan gdje to stoji?????Neznam sta se bune ove neki zakon je ispostovan a i Ustav i tacka.
@grudo Gledaj molim te realno na HDZBiH i HDZ1990 i upitaj se - sta su oni za mene uradili ovih zadnji 20 godina? Zar nije njihova greska (posto su oni imali vlast) to sto ima sve manje hrvata u BiH od Daytona (1995)? Po meni, jest. Ja volim hrvatski narod (Bosnjak sam), i ja hocu da se svi hrvati vrate nazad u BiH. Ja vjerujem u SDPBiH i HSP zato sto su HDZBiH i HDZ1990 vec imali sancu, i to 15 godina, da okrenu negativni trend hrvata u BiH i nisu nista uradili. SRAMOTA njih! Da sam ja ti, nebi ih nikada podrzavo vise. (Nekada sam i ja bio uz Silajdzica, da budem iskren, ali NIKAD VISE).
samo u BiH izborni gubitnici postaju izborni pobjednici a izborni pobjednici gubitnici i to pod pokroviteljstvom MZ, ono što vrijedi za cijeli demokratski svijet ne vrijedi i za BiH jer je BiH zemlja apsurda. @ADO molim te reci mi definiciju nacionalizma pa da znam jesam li i ja nacionalist samo zato što mi je stalo do položaja mog naroda i države BiH ili su nacionalisti oni koji stvaraju bošnjački entitet i dovode ustaše na vlast bez obzira jeli itko glasao za njih, mislim da nema razloga da hrvati sljedeci put uopće izlaze na izbore budući da je tu zlajouglu gulagumdžija i ostali velikobošnjački fašisti SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
Spas BiH od nacionalizma! BRAVO Platformasi! :)