Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fali jedna 🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜 da BiH bude mirna
sve su ovo građani mogli sprečiti upornim protestima a ne čekat kad će zapucati.onda je kasno.kad je Šmit izokreno izbore onu noć trebalo je odmah izići na ulicu.pistavljeni su ljudi koji su naj manje glasova dobili.i tada je narod trebao reagirati i ne prihvati ovu garnituru.šmit ide u Zagreb da vidi šta i kako.pa koga on više pravi budalom
Tužilaštvo je faktor nestabilnosti !
Otkud oni
Zar ovi jos uvijek postoje? 🧐
U saopćenju stoji da SDA nema nikakvo pravo "popovati", jer su svojom decenijski pogrešnom politikom sukreatori postojećih podjela i nesposobnosti državnog aparata da bude efikasan, a prvenstveno zbog toga što su umjesto državnih pravili stranačke institucije.