Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba nagradit policajce rade svoj posao sve migrante prebacise u fbih
Kolika je sada 400 KM😁😁😂😂
Prpa ufatila rezim. Samo branitelje fotelja zaposljavaju ...
tako je Topcider u BG radio kazu i kad su ovaj zadnji rat organizirali ... place vece vojsci i policiji itd ... klasika na ovim prostorima ... a u federaciji ponizavaju policiju na sve nacine .. kenjaju hoce li place ici 2 ili 3 % .. pa onda smanjuju... Nikad se bosnjaci pameti dozvati ... i jos neka stave Gospodara prstenova Saurona za Ministra sigurnosti i nek se svi pozdrave ... mile i dragec su odradili posao ... a sdp i ns i opozicija spava, masta o narednim izborima..
Vrijeme je i bilo...mene bude stid kad me zaustave pa traže cenera da ne pišu kaznu.
Bice onaj govor slobodana milosevica ,,vas nesmije niko da bije sem nas i nase milicije,,...
@salavate3 saljes mi vibre.......kao sto rekoh...........dosadno bez tebe
10% za tri pendreka preko leđa umjesto dosadašnja dva protivnicima diktatorskog režima laktaškog smrada
Sad ce moliti Bakira za novo zaduzenje od MMF.
Rs je najzaduzenija na balkanu...
ako je RS onda je i BiH
Pa rs uzima kredite sama, iz rusije itd. Ipak oni su drzava
To je to, dacemo vam sve, samo budite uz nas, zmirite na nas kriminal, sutite i udarajte narod. A za penzije se ne moze povecati, minimalac se ne moze povecati..opasno se izgleda nesto ovdje sprema.
Ah...