Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestrašno kakav genocidni i divljački narod! “U Prijedoru su ubijena 3.172 Bošnjaka i Hrvata, od kojih je 102 djece i 256 žena. U Prijedoru se traga za još 760 ubijenih civila nesrpske nacionalnosti. Ta tijela bi mogla biti na lokalitetu rudnika Ljubija.“
bolest teska, na svijetu nema gorih
naravno da hocemo...iz puzdanih izvora saznajem da ce u ljubiji biti napravljen bioskop u kom ce se prikazivati samo pornici sa muslimankama...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubijeno preko 100 djece, preko 250 žena, blizu 4000 civila....KAKAV MONSTRUM MORAŠ BITI ZA TAKAV ZLOČIN????? Kako spava, kako se gleda u ogledalo, kako svoju djecu gleda u oči???? Odurni pogani genocidaši!
Balije dosadni ste sa ulogom zrtve.
TangoSaŠumnjacima a ti bježi na vlaški portal
Treba vas vlahadiju potamaniti do zadnjeg,pa ako slučajno neko preživi neka dosađuje po portalima u ulozi žrtve!
Jesmo vas rokali
@MusaKesedzija5 Pa rat ne bira zrtve
Kad se Bosnjaci ujedine kao Jevreji u Izraelu i budu radili protiv Srba a ne sa Srbima, tek tada ce biti pomaka.
Kako ste se tek sada toga dosjetili! Jel to Pavić čini sve da (ne) zaposli još 300 ljudi (porodica). Stari prdonja nezna kada je dosta.
Poturice ceo rat u drzali nekih 18% teritorje, ali ipak dovoljno za preko 450 logora za Srbe. Ne racunam logore za Hrvate. Samo u Sarajevu preko stotinu. Sta da su drzali vise od pola BiH, pa NDH bi im zavidela.
To nista ne mjenja. Situacija ostaje ista. Jedni druge nastavljaju da pljuju a narod ovca pa ovca. Plate iste, vlast mafijaska ista. "Pametan" narod odlazi iz "drzave.
naravno da planiraju a ujedno ce i zaraditi ..ugodno sa korisnim..
"Ne treba gubiti iz vida, da u pravoj Bosni ( Hum i delovi Raške se izuzimaju ) NIJE BILO u Tvrtkovo doba PRAVOSLAVNIH. Za nas je ovo pitanje DEFINITIVNO rešeno." *piše MIHAJLO DINIĆ, SRPSKI HISTORIČAR u Jugoslovenskom istorijskom časopisu I godina, str 151.
Sad mi navedi knjigu. Inace ti preporucujem knjihu od Dinica "Srpske zemlje u srednjem veku " pa ces videti cija je Bosna u srednjem veku. Joj Boze ovih tupavih klinaca.
Bravo gdine. Ramiću
Ti si Norvezanine odvukao svoju huzicu na sigurno ne moras ni sumnjati u Ramicevu propagandu po Kanadi. Ovakvih ubleha sa ispranim mozgom imas u svakoj drzavi.
naravno da hocemo...iz puzdanih izvora saznajem da ce u ljubiji biti napravljen bioskop u kom ce se prikazivati samo pornici sa muslimankama...
Šta će mu karta RS-a u pozadini? To je ono baš kontraproduktivno.
@salavate02 Stvarno jbt, u pravu si. Na prvi pogled tako nekako izgleda.
sve ce im se vratit kad tad
GENOCIDAŠI !!!