Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast herojskom gradu Goraždu, i neka se ne zaboravi četnička agresija koja je pokrenuta iz Srbije na nezavisnu i suverenu Bosnu i Hercegovinu!
E sad će "dušebriznici" ratnici veliki da kažu, eto imali ste koridor, šta je bre.... Pu, i to herojstvo s brda iza haubice. Svaka čast Goražde.
Izuzetno zahtjevan pohod. Ali vrijedi proci i vidjeti kuda i kako se prolazilo sa vrecom brasna na ledima. Snijeg preko metra, staza i izvori minirani, a cetnici 20-ak metara iznad tebe u rovu. "Put zivota" prosao nekoliko puta, naravno poslije rata.
Gorazde herojski grad ;)
Sta ba placeno, da nije bilo pravi heroja bosna nas je bila prodala, al gorazde niko nikad nece i nemoze osvojiti zato ga pu.. kriticaru
SZT1989 Goraždani sjedili skrštenih ruku i čekali kad će neko platiti da ga ne uzmu Vlasi. Ne seri bogati. Goraždani su mnoge četnike poslali na groblje i u bolnice a bilo je svakako i ostale pomoći al sami Goraždani su najzaslužniji što je Goražde slobodno.
Komentar čisto da se upišem