Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde nek' je vise neko nesto osvojio za Vidovdan. :)
Srbi sretan vam Vidovdan dan kada su Turci pregazili vojsku Balkana i otjerali u ropstvo sve južne Slavene. Bilo bi mo drago kada ne biste slavili ovaj katastrofalni poraz al eto....
Lijepa naša, nismo ni svjesni koliko imamo prirodne ljepote, a znamo se diviti tuđem.
Čovječe, pa Tjenište, mjesto gdje je prije 70 godina pola Dalmatinaca i ostalih partizana ostavilo svoje kosti boreći se protiv okupatora, sada pripada nečemu što se zove RS. Bilo bi bolje da su ga Hitleru prepustili. Svejedno, sretan Vidovdan svim normalnim ljudima koji slave!
Ti partizani su bili Srbi a borili su se protiv onih koji se i danas sa radoscu sjecaju Ferdinanda i Otomana.
Hoćeš reći da je i moj pokojni dida zapravo bio Srbin, a da to nije ni znao? Velika većina građana Splita (a u Splitu, za razliku od dalmatinskog zaleđa nije bilo Srba) je aktivno sudjelovala u partizanskom pokretu, a trećina poginulih na Sutjesci su bili upravo Dalmatinci. To je naprosto povijesna činjenica koju nikakav Pavelić ili Mihailović nisu mogli promijeniti 40-ih, četnički vojvoda Šešelj ili ustaški emigrant Šušak 90-ih pa neće moći ni moderni fašisti. Ugodan ostatak dana i sve najbolje povodom Vidovdana!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pitanje za bosnjake? kolko to bosne ima i koliko kvazi bosanci il bosnjaci kontrolisu tu bosnu i cija je hercegovina
@kjafir-sa odgovor potražiš u svom novčaniku u jednom ličnom dokumentu
ja nikad vartine dokumente nisam imo a imam namjeru da uzmem drzavljanstvo REPUBLIKE SRPSKE sad narednog meseca dolazim dole
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...e, jbg...a ja pomislio hrvatsko planinarsko društvo...