Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno i Olimp je zrpski! hahahahah
Ma samo pokusajte! Znas da vam je makedonac sje*o kralja......hocete li opet....hehehe. Veruj mi da vas nismo zeljni! Samo vi picite, daleko od nas.
@Mak Ma Makedoniju tj Juznu Srbiju smo vec zauzeli, sad idemo preko bratske Grcke da zauzmemo Tursku ! :)
Sta ce geNocidni u Makedoniji????? Da nece mozda opet \"juznu srbiju\"......hehehe majku vam cigansku
To Mrki :) to se trazi :) al isfurala ti je ta. Zar nije sad RS do Tokija??Mislim ti si bosanski Srbin :) a ne Srbin :) znas je...be te taj prefiks bosanski ispred :) gdje god da podjes,pa i u Srbiju,ti si za njih \"bosanski\" Srbin :)
cuj iz rs a sta je to??? nepoznat pojma , avi u redakciji bi trebali da napisete planinari iz BiH,
@Doc O djesi Doc :) Ajde necu te puno zadrzavati sve znas i sam ;) Srbija do Tokija preko Olimpa i dalje do Milvokija ! :) Zivio!
Ajde Mrki, vi ionako \"prdite\" sa tim referendumom vec godinama. Krenuli sumski ljudi na olimp :) da se pomole zeusu :)
A ti kad si toliko Srbin onda nauči da se ne kaže Srbska već srpska i sa malim s jer je pridjev. Jesi li išao ti u osnovnu školu?
@huhu Nemoj da ti nebeski prdne jedan grom sa nebesa ! :)
@huhu Mujo POturcine poglabaj srbima kurcine
Mogu umišljati da su država koliko hoće i pobadati zastave kakve žele činjenica je da u Grčku ulazite sa BH pasošima i tamo ste BH državljani. Isto će vam biti kad budete ulazili u Makedoniju i prolazili kroz Crnu Goru i Kosovo. BiH - Oduvjek do zauvjek !!!!
da hoce vala svi na olimp otici i da se ne vrate :D neka ih tamo
Dabogda i ostatak preselio na olimp - ionako ste \"nebeski narod\" hihihi
SRBska u srcu a hislam PiH u kyrcu NAPRED DIKO SRBSKA REPUBLIKOOOOOOOOOO