Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha, ma dajte ljudi, simpatizer sam SDA, od rata i nakon rata i sada, ali sta ovaj ba prica, ko mu dade pravo ? ah, zaboravih da svako moze dobiti clanak na klixu, samo plati. hahahaha
Plakalo, lik kome je sda oplakala mozak.
Kako ce građani biti krivi kad su na listama sve ljudi koji u svojim profesijama nisu postigli ništa, pa vide priliku da se natovare na grbaču naroda. Ozbiljan, pošten, obrazovan i uspješan sigurno neće biti na listi jer ga to ne zanima.
Plakalo je peder, ambasadorska kurva
@Plakalo, Pa cuj odgovarati ce gradjani BIH!!!!! Kako napraviti promjenu kada vidis spisak za koga da se glasa?Ko je to sa spiska sposoban napraviti to sto govoris?Kao da je narod kriv jer je navodno sve ove godine pogresno glasao? Ovo je isto kao da odes kupiti meso u cvjecaru!!!!!
Ma mali je SDA izdanak koji nije bio u stanju da zavrsi ni FPN. Zapeo na drugoj godini. Nakon sto nisu pomogle intervencije upisao privatni fakultet. Cijela mu izjava lici na govor Bakira Izetbegovica.
...momak, ja sam odgovoran samo za svoj pos'o...vozdra.
Ne kaki.