Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas ti engleski treba i da radiš na trafici, a ne da predstavljas zemlju u svijetu
@GCMx64 Kamenjarskom srbinu Draganu Covicu, treba prevod sa latinice na cirilicu.
@GCMx64
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dajem 100 eura svakome ko nazove Ured za strance u Sarajevu i nadje nekoga da s njim progovori na engleskom. Da ne spominjem druge jezike.
Crkli u najvećim mukama paraziti svjetski da Bog da amin
aj promis ju van handrt dzabs tumorov
Nije ni cudo kad nas starudija predstavlja. To je sve matoro i nepismeno. Takvi nam vladaju drzavom nazalost
Ima li neki da mu nije trebao prevodilac?
Koja smo.mi stoka pa nepismenu bagru biramo
Sve nakaradno , sami sebi najveći neprijatelji
Koja korist da govori 17 jezika ako je lopov i ne radi u interesu naroda i države. Ove cifre su smiješne u poređenju s onim šta ovi "mahnu"
Pa i ne radi se o velikim parama.
Ja bi ove domaće levatine ,nazovi političare, koji ne vladaju barem tim faking engleskim jezikom rašćerao sa tih gore funkcija gdje im jezik treba, brate , fino mjesna zajednica, općina, maksimalno kanton je tvoj domet i alahimanet Ševala !To da bude jedan od uslova kod podjela funkcija!Stoka seljačka, neškolovana,,,,
Kad kaže "za smještaj" misle li za noćenje ili da joj ga smjeste?
A glupog članka , ovo samo Klix može da objavi. Nije mi jasno jeli problem što su ljudi naplatili što su prevodili ili što jedino Bosanski službenici koriste prevodioce. Ima državnika pričaju strane jezike ko materinji ali kad su na službenom putovanju obavezno koriste prevodioce. To ti je standardna procedura , glupa stoko.
Dodo piligota
Jos dok skontaju da mogu uzet pare tako sto ce trazit i po prevodioca za jezike naroda kojem pripadaju bake povede da mu prevode na bosanski covic da mu prevode na hrvatski
Pa nisu svi UZP :-) kako vidim Plenković govori engleski, francuski, talijanski i njemački a Kolinda engleski, španjolski, portugalski, talijanski, francuski i njemački. A opet zašto i pričati sam kad uz prevoditelja imaš lijepo vremena da razmislis što reći :-)