Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehmed Mahmic je posten covjek.
Ma počnite hapsit ove što imaju plate preko 3000 km i pod hitno da se donesu zakoni o maksimalnim iznosima plata inače propade i ovo malo države što ima.
dao mu lagumdzija u zamjenu za vjernost kao i ostalima kreten
Sta vam je alkohol kriv i sto anamo njega spominjete po ruznom ?:)
sda sdp i sbb, hdz, sds i sns su braća po materi. okolo laju jedni na druge a u stvari se jako dobro razumiju. posebno kad su pare u pitanju. ološ najveći.
Inace, ovo opcinsko vijece na celu sa ovim dobro placenim covjekom je opravdalo ulozena sredstva. Dovoljno je proci kroz to mjesto odmah vidis rezultate.
Pa jesi li prosao kroz to mjesto? :) Zar zajebancija nije i vise nego ocigledna? I sdpovac? nabijem na *** svaku stranku i politicara od mene samo srednji prst imaju a i to je puno lp tebi
Ma haj to je "sica" u nasoj drzavi u odnosu na listu koliko oni mjesecno dobijaju. Samo pogledajte listu najplacenijih od prosle hefte.
Mozda covjek radi negdje vani:-)))
Zanimljivo da nema komentara iz centrale :)
http://www.mozzartsport.com/vesti/grafika-juventus-nikad-jaci-protiv-rome-bergonci-ricoli-banti-taljevento/68078
Sretna nova 2014. Kevine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)