Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAKO IZAC NA IZBORE I SRUSITI FASISTICKE LOPOVE!!!!
je li partizanske pjesme sviraju i u ulici Huseina Đoze efendije 13 SS Handzhar divizije...samo pitam
Pa ne trebamo gledati na to ljudi!! Nek rade sta hoce.. NAŠ GORUĆI PROBLEM SU LOPINE KOJE NAM ISPRED NOSA OPLJAČKAŠE DRŽAVU, OTJERAŠE OMLADINU, DRŽE NAS KAO TAOCE U POLUSIROMAŠTVU... joj jesmo zatucani brate...
Hahahahah Ali su novinari nasi vrh. Baba pjeva na volumen 4 kaze odjekivala pjesma. Boga mi pobjedila demokratija I sloboda. Odrza se I Misa za faiste a I bal Komunjara. Hvala ti Sarajevo!
A što Bela ćao? Što nije Ide Tito preko Romanije?
Sreca pa sam gled'o La Casu De Papel pa sam je naucio, inace bi bruka bila
Dosao da protestujes necemu sto je bilo kad ni u mudima nisi bio kao ni ja ovaj.Protestuj sto ti kradu milione,varaju,lazu,otimaju niste drzavu u kojoj zivis takve proteste napravi,a ne da protestujem protiv debila koji vole da se j... u pakas ili ovog smeca sto je bilo dok nisam ni u mudima ocevim bio sramota malo udarite glavom od zid da se skrece pogled sa njihovih lopovluka godinama koji vrse nad nama.Tolike pare za zdravstvo dajemo kad je frka mi parara nemamo prokleti narode.
fasisti na aparatima! deset hiljada Valteraaa! pstttt misevi!
Idite i skinite kakira .
Cijeli sistem vlasti je jako podesan za lopove. Sve sami lopovi i kriminalci koji imaju samo dva cilja: ukrasti i sakriti! Imaju policiju, tužioce i sudije. Sve sami lopovi, kriminalci i dzeparoši! Pustite se Blajburga!
Mislim da imamo hit.
Krilnik Vinko Puljic
Smrt fašizmu ✊❤️
JEDAN JE GRAD KAO NAS GRAD-SARAJEVO..VODECI GLUMCI-PJEVACI-ZABAVLJACI-SPOTASI-SU IZ BIH I SARAJEVA..ZATO GA STALNO SPOMINJU,ZA DOBRIM KONJEM PRASINA SE DIZE😄😁 MI SMO CUDI OTPORA I VJECNI ANTI-FASISTI JER SMO ODGAJANI TAKO-ISPRAVNO PO SVE RELIGIJE CAK U ROME..
@Poppaj -95% nas + 5 % uja i mi grad antifašizma?
Bosnjaci su uvijek bili budale.Zato i imaju 15% od nekadasnjeg Bosanskog pasaluka.Ko se ne stara za sebe,ima 15%,a izgubice i to.
POCINJE POLAKO ONO IZGLEDA NEIZBJEZNO-ULICA! NEMA GDJE STATI VISE BOGA MI,NEKO PO 18 MILIONA DOBIHE NA RUKE DA UKRADU A INVALIDNINA MALOLJETNIH BORACA IZ ROVA-BAS ROVA NE FOLUSKA KO OVI STO SU SE PO KAFAMA I MOTOROLAMA SEPURILI-ZNAJU ONI KO SU😄147KM MJESECNO I JEDI I PLATI REZIJE I SVE..BIJESAN SAM NE LJUT..NEGO BIJESAN.
Svaka čast! Smrt četnicima, ustašama, balijama i svim drugim fasistima!