Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SANDZAKLIJE SAMO NAPRIJED...
Jest im ga sukno. Ha?
volimo te muftija
Pa kada se Seric moze petljati u drzavu, zasto se drzava ne bi onda petljala u ULEMU.. E cuj ULEMA u 21 stoljecu..Da nije jadno bilo bi smijesno.
Nevjerojatno kakve sve komentare covjek moze cuti, prva dva komentara su slika i prilika islamo-fasisticki orijentiranih Bosnjaka koje Srbi i Hrvati u BiH kolokvijalno nazivaju \'turci\'..moram se ograditi i ispricati svojim prijateljima Bošnjacima koji su normalni, neiskompleksirani i proeuropski orijentirani ali bojim se da su oni u manjini unutar bošnjackog korpusa..glorificiranje i simpatiziranje Turske kao zemlje zastitnice balkanskih muslimana, koja je ujedno zemlja agresor na srednjovjekovno bosansko kraljevstvo, s kojim se tako rado danasnja politicka elita Bosnjaka identificira kroz svoje kvazipovijesne cinjenice je meni osobno neshvatljivo..nadalje ti bosnjacki nacionalisti oduzimaju pravo Srbima i Hrvatima na nacionalno određivanje, a ne koriste istu logiku kad je rijec o muslimanima na Sandžaku (toliko o logici)..te na kraju svijest o nekoj sili i vojnoj moci koju eto sad predstavljaju muslimani u JI Europi..zalosno a ne smijesno-nacionalna nezrelost i neemancipacija!!!
A neki bi voljeli da Turska opet krene u osvajanje Balkana! Nece ici to! Vatikan je jaci od Turske.
Naravno da je izbor Rejsa stvar islamske zajednice, ali je žalosna činjenica da je izbor dva od tri člana predsjedništva BiH isto tako stvar IZ. I ko se tu sada kome miješa u posao?
brinu se jer su muslimani postali jak faktor na Balkanu,i sve vise jacamo,zato je IZ i bila predmet rasprave.Ali tu je Turska,,nebi trebali da se brinemo puno,nece ici na nasu stetu sigurno!!!
tadic, i ovaj snsdovac su licemjeri nad licemjerima. Ne znam kada ce Bošnjaku bit jasno da mu ni tadic niti bilo koji srbin koji zagovara referendume, cijepa Bosnu, i sve radi ne bi li se Bosna raspala, ne želi dobro. Oni bi zeljeli da nas nema, da nestanemo. Bosnjaci, osvjeste se i borite se za Bosnu onako kako treba, ne vjerujte ni srbinu ni hrvatu koji podiže mač. IZ BIH je jedina institucija koja radi sve da bi sacuvala Bosnjake. Pogledati treba samo Ef. Zukorlica i sve ej jasno. Tog covjeka zele da sklone jer je sposoban Bosnjak.