Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@delta Potpuno se slazem sa tobom .
Pitam se da li im je bio potreban prevodioc
Indonezija je zemlja sa 300 miliona stanovika,to je vojna a i ekonomska sila i biti ambasador u Indonezii sigurno zahtjeva veliku sposobnost sto je sigurno Misoi ima.
Sandokan, Mesic nikako da skokne do tvoje Indonezije, da posjeti ambasadora Misu Broza .Stvarno su mu nasli lijepu destinaciju za ambasadorsko mjesto.
\"Ja sam zavrsio svoj posao, Jugoslavije više nema\" Ovaj citat je uzet iz konteksta i stalno se ponavlja.. Ne branim Mesića i njegovo djelovanje u bivšoj Jugi, ali je ovom izjavom htio reći da obzirom da Jugoslavije više nam (što je tada već bio fakt) on završio svoj posao (u smislu da njegove funkcije više nema). Kome nije jasno, nadjite na Youtube-u pa pogledajte.. Inače, slažem se da je čovjek primjer uglednog i dobrog političara!
Jest se predsjedavajuci Radmanovic nesto \"naoblačio\",nevidim razlog da bude takav,pa to je prijatelj BiH.
Ja sam zavrsio svoj posao\"jugoslavije više nema\".
JUGOSLAVIJE VISE NEMA M E S I C.
Molim naše cijenjene političare da se malo ugledaju na g-dina Mesića... Kako se ponaša pristojno, radi, ide redovno u posjete po regionu i EU, realan čovjek, fleksibilan, tolerantan, borac protiv nepravde, korupcije...