Komentari (502)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadamo se da hoće i da će glasati za jedinog istinskog lidera FAHRUDINA RADONČIĆA, za bolju budućnost svih nas! 🙏
@Radikalka 🍀🍀🍀🍀🍀SAMO FAHRO🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀FAHRO JE NAS SPAS🍀🍀🍀🍀🍀
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
SJETIMO SE AFERE NEDZADA BRANKOVICA I KUPOVINE PO ZAKONU KAD JE IZASLA PJESMA SUTI I TRPI,HAHAHAHAAHA,E OVO VAM JE NARODE ISTI SLUCAJ A IMA IH OVAKVIH SLUCAJEVA KOLIKO HOCETE PA POGLEDAJTE SAMO PRIVATNE FIRME I POLJINE SVE CE VAM BITI JASNO!
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
@TopListaDemagogista zanimljiva godina u svakom slučaju.....bosanski kraljevi se ne bi složili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izađimo masovno na izbore i glasajmo, samo, za kandidate pod posljednjim brojem na svim listama koje su naš izbor.
Nezavisni blok do pobjede.
Željko Komšić je TITO !!!😯
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = > > www.Hotmiss.top
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀SBB DO POBJEDE🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀FAHRUDIN RADONČIĆ ZA PREDSJEDNIKA🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
ovaj put narod mora biti pametan. dosta je kriminala, korupcije i lazi 20 godina. sbb do pobjede
je li itko objasnio biračima da ovo nije nacionalni popis nego izbor persona koji će voditi zemlju u svjetliju budućnost a ne u tamniju prošlost.Ovo će baš zasjati ko betlehem
SDA je svjesna da gubi ove izbore,jer igrali su prljavo i pokusavaju zastrasiti SBB-ovce koji su im jedina istinska konkurencija.
Glas samo za stranku, koja bude imala u svom programu plan razgradnje ove trule, mutirane tvorevine.
Narode, Pokrenimo sutra guzicu i idimo glasati. Ako ne znate ZA KOGA glasati, znate onda baren PROTIV KOGA trebate glasati. PROTIV ONIH koji vas vec decinijama tlace, pljackaju nanose vam bol, bijedu i uvrede. Dakle, glasaj pa i za magare, samo skinite ovu bandu sa vlasti i pokazite da cete kazniti svaku vlast koja nije za mir i za prosperitet svih ljudi u BiH.
Na izbore treba izaci da bi onaj ko bude izabran imao veci legitimitet. Zasto da 40 % glasaca izabire u ime citavog glasackog tijela. Zasto da neko bude izabran zato jer ja nisam glasao!!! Zasto da neko ne bude izabran zato sto ja nisam glasao!!! Glasanjem krojimo svoju sudbinu. Neglasanjem neko drugi kroji nasu sudbinu.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 O odgovornosti svakog pojedinca: https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/videos/1404612019671106 Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #novaBiH
Čovjeku sude za "za protivzakonito posredovanje pri zapošljavanju u javnim preduzećima" i ti ga stavis na listu za naredne izbore i to broj jedan za federalni parlament. I on onda obecava pravnu drzvau, brobu protiv korupcije itd. Dokle ba više...?! #ijasamiskra
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadzikadic u posjeti Veležu - https://bit.ly/2PWOZOv #ijasamiskra
SDA/SBB/HDZ/SDP/... :) Hadzikadic2018