Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što su stoka koja ne radi za državu nego za sebe! Često imam susrete sa tako ponekim političarom, .. nepismenost, ne stručnost, bahatost i svi ostali epiteti gotovo sve krase,...
pitajte dušanku majkić,ona bila i otpreminu a prima još platu, to jedino može kod nas
@mujo1983 Zaboravio si dodati da to prima od zemlje za koju tvrdi da ne postoji, da je fikcija, da se raspada, koju ne priznaje itd...
Pa SDA je protiv Pitaj te kenjca zasto je bio protiv
Pa nema problema, ako je greška pružićemo vam još jednu priliku...
Mogli ste pitati i braću iz SDA - zašto oni nisu glasali, a naročit hodže među njima: PREDSJEDNIK SABORA IZ Safet Softić i Adil Osmanović. ;)
svašta
Glupi ste ko SDA Debili ko PDP, Kriminalni ko SNSD
Hmmm...baš zanimljivo pdp,snsd,sda,hdz,sds...nisu znali o čemu glasaju pa slučajno protiv glasali
Samo trpaj i ne vadi. Kad se sve opustoši i postanemo ekonomska pustinja onda je kasno za radikalne promjene. Nadam se da će pošten i radan čovjek pronaći put uspjeha u nekoj od EU zemalja, a da će bezuba sirotinja i državni uhljupi jednog dana shvatiti da su bili saučesnici uništenja sopstvene države, ali za mnogo mnogo manje para od njihovih lidera. Smiluj se bože nad Bosnom !
bravo!
Koja crna otpremnina MRŠ sa tolikim platama imace sasvim solidne i penzije i jos se nakrali masala jos bi i otpremninu ....koga je gladan yrac napravijo vazda ce trazit jos
A zašto niste pitali Zvizdića i Softića
Sad svi imaju izgovore, onaj nije cuo, onom konfuzno, ovaj veli nije bilo predlagaca, a ja koji su to okorjeli kriminalci samo sebe vide.
Bolje da ste pitali da li bi podrzali povecanje? Pa bi vidjeli!
Ko je lud da sam sebi smanji primanja ?! Zamisli ovo, neko ti daje platu 3 milje, a ti kazes ne treba meni toliko daj ti meni milju.
sdoo gloodna poora😂