Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravo si dobro rekao, pa i drugi su dijelili odlikovanja koja bi bila onda dovedena u pitanje. ovaj SDP samo stvara uzavrelu atmosferu kako se situacija ne bi smirila. ocigledan cilj je unosenje sto veceg nemira i nezadovoljstva u narodu a sve u okviru predizborne kampanje sa kojom su vec poceli. sve izjave clanova SDP-a su kompletno destruktivne, negativne, i namijenjene razbijanju bilo kakve konstruktivne atmosfere i unosenje nemira medu narod. pogledajte istupe komsica, to je jedini predsjednik drzave u svijetu koji prica protiv drzave, kao da je politcki analiticar disident, a ne predsjednik iste. ali siguran sam da im to nece donijeti koristi na izborima, nadam se da ih je narod vec procitao i da ce njihova bahatost i arogantnost poznta kao \"ZLATKIZAM\" konacno da ih dovede u zapecak politickog zivota.
@jole jesi pametan hebo te ja... ..mada ne razumijem zasto nisu podrzali prijedlog, mozda zbog alijinih i bobanovih odlikovanja
Ko zna što Bakir nije podržao. Možda mu je i babu odlikovao?