Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...yaro, nije rat bio da bi vi otišli...no da bi došli i ostali...u ovom ili onom obliku...
Meni ovaj vojnik idol! Čuj fenomena, 1996. godina, rat tek završio, sve živo spaljeno, minirano, srušeno i on se čudi što idemo pješke. Ma jok ba, ići ćemo najnovijim BMW-om koji je tad izašao. Smiješan lik totalno. I mogli ste vi sve zaustaviti na vrijeme, čim je prvi metak ispaljen, ali uprpila se Amerika Jugoslavije, pa de nek se oni sami pobiju, da ne moramo mi prljati ruke. Ali haj, niste ni vi krivi što je Balkan stoka.
Ja se zovem Milutin i ne kupam se nego mjesecno.Kada ugrijemo vode prvo se okupam ja ,pa moja Milojka pa moj unuk Dobrilo.Moj sin crna ga zemlja zavila onaj Nedjelko on se ne kupa nikada jer on radi sa krmad u nasu avliju.Ja radim se kiseljenje kupus kod mene a i odam po kucama.More u glavice a more i rendani. Mi najvise volimo da smo jako kulturni i kada zapjeva Mile gusle mi svi kulturno se deremo o tome kako je nas kulturni Kraljevic Marko cijedio vodu iz suve drenovine .Mi imamo jako kulturni pokret koji se okuplja svake godine i kulturno zderemo cvarke na Ravnu goru. Clanovi grupe su vrlo kulturno bradati i nose kulturno nozeve oko pas.Mi smo jako kulturno na nasu bracu kulturne Turke jer imamo crnjomasta lica i brkovi ko Sulejman iz serije.Ima brkove i moja Milojka al ne znam jel to od Turaka.Mi smo vrlo kulturni i svakih 40 godina zelimo malo da koljemo komsije i krademo kulturno iz njihovih kuca
I ne čudi ništa od glupog Amerikanca.Oni su nam i donijeli ovu demokratiju, bjedu i kapitalizam.Fuj, obični okupatori !
Ovo je pravo svježa vjest u pm.Otkud vama ovo pismo,da vam nije baba proslijedila.Ima li koje pismo iz Vjetnamskog rata ili iz II svjetskog?.-Vidi ti što se kurče ovi iz ruBrike sr.pčke,jadni smrdiguzi.9:1 u BL. Vole vas preko Drine,kao što su volili i one iz krajine 95..ha,ha nogirali ih S.rbi preko Atlantika. Samo Sapun s.rbina Spašava!!
Eto samo sam dosao da neprijateljima BiH ,koji su ovdje ko shakali porucim slijedece JEDITE GOFNA
vi ste ti koji dva naroda proglasavate zIocinackim a svoje zIocince niste osudili alija ode dan nakon posjete turske naprasno pod zemlju, a i on je io na putu za hag i vi to znate, ali bolje katil ferman nego da izgubite laznu sliku nevine zrtve caco vam heroj, cijeli grad, a ne par pojedinaca! ga ispratio delica ste skratili za glavu ali prkasno vec je osudjen za ratne zIocine i opet ga kao heroja ispratili svo vrijeme glumite nevine zrtve i multi-kulti a protjerali nemuslimane iz srednje bosne i sarajeva, pa sad jos nekom drzite predavanja o moralu vi ste ljigavi dvolicnjaci koji su se svima zgadili uvlacite se onom ko je na vlasti od osmanlija do handzarovaca, nasilni ste, otimate, kradete, protjerujete i jos glumite zrtve u isto vrijeme ma fuj ste i vi i vase dvolicno ljigavo uvlakacko ponasanje sto ti ne rece to sto si napisala andjelini zoli, nego dok vas tapsu sve divno, a zbog jednog pisma popljuva ih kao da vam nisu glave spasili samo zbog jednog pisma! suncokreti!
Ne sumnjam da su činjenice iz pisma tačne, samo što im je interpretacija na nivou 12-godišnjeg debelog razmaženog amerikanca, i to negdje iz PM. Šta je očekivao poslije 4 godine rata, negdje u nekom selu? Ili to da su djeca uzimala njihove obroke za svoju vojsku? Pederski baš
AA tako i jeste istinaje ovo hhh Balkan.
@ISTINA Ljakse,o čemu pričaš konjino.Srbijanski dinar je valuta za tariguza.Jedna naša Marka je 40 vaših krpa.E,ta policija i specijalci prima te krpe i spremna je tući se samo sa vašim pederima i fukarom.Za razliku od malog šumskog četniteta nas u velikom entitetu ima svakojakih i živimo bolje od vas za tri klase.Kad kažeš Bosna ustani i pokloni se.
mladi ljiljani na zadatku. nismo mi civilizirani ko hurbati da jasemo na magarcima, mi radje idemo pjesice. il bos il hadzija. ne moze to amerikanac razumjeti.
pa nista covjek nije slagao osim ovoga za djecu...
Urednik ovog pisma vjerovatno je uradijo svoj dio texta,ali i pored toga nema nista lose napisano,covjek je samo tako razmisljao i tako njemu izgleda i tako je u stvari istina.Ipak u njegovoj CHarloti zive sve rase cijelog svijeta,sve boje cijelog svijeta i za divno cudo niko nikome nesmeta a njihova socijala iznosi kao nasega VK radnika dvije plate i jos ima nekih beneficija a vi osudujte koliko god zelite....
Štaš kad nismo toliko napredni pa da gorivo za auta pravimo od krvi desetina hiljada ljudi. Čovječe koliko hiljada djece je ostalo ležati otvorenih očiju u lokvi krvi, sa ukočenim pogledom i ručicama koje su uzaludno tražile da ih neko zagrli. Za baku Charlotte i njenog unuka to samo kolateralna šteta, bezvrijedna u odnosu na ono što se dobija zauzvrat.
Dobro je rekao cim mi odemo oni ce ponovo kad tad ratovati dok ne uniste potpuno jedni druge ali nadajmo se da cemo uz pomocu dobrih ljudi koji nas vode to izbjeci.
Mogu mislit kako se baba Charlotte nasmijala, dok joj se po glavi vrte žive slike američkih crnaca koji su do prije par decenija morali putovati zasebnim autobusima, jesti u zasebnim restoranima, odvojeno od bijelaca, i to sve legalno i po zakonu.
Idite u 3pm da se more have nadistat, okupatori fasisticki. Cim vi odnete, bice Alidzun...