Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Alene ti si primjer kako moze i kada se zivot poigra sudbinom.Cestitke
@Nesporazum Od srca ti zelim da uskoro i posao dobijes
Pravi borac, nema sta. Svaka ti cast brate
@MorningGlory Ooo pa tu si! Kako si danas, is everything ok? Ne znam stvarno, tesko pitanje.. Je li ok ako kazem da me najvise strah smrti? Prije sam cesto razmisljao o tome, i to zamisljao sebe kako lezim u grobu kao da sam ziv, shvatajuci da ne mogu ustat iz njega i kako polako gubim sve. Evo sta mi uradi, ponovo me tegoba uhvati 🤤
@MorningGlory Ne rece ni ti meni koja ti je najdraza "zivotinjica"
PRIKAŽI ODGOVORE (50)
I ja sam slican slucaj, cerebralna paraliza magistar ecc.biro 7 godina
ska cast, jedino mi zao sto ce posao tesko dobit jer nije u sda stranci a pametne oni me trebaju nedo bog da pokaze da he pametniji od stranackih dupelizaca I svakom slucaju no volio da ga sto prije nade.
Svaka čast Alene! Volio bi ti reći ne odustaj, ostani ovdje i bori se zajedno sa svima nama koji smo u istoj kaši.Ali ako ćemo iskreno veliko je pitanje gdje da se zaposli neko u ovoj korumpiranoj zemlji kad nema posla u svojoj struci, ako nije član stranke SDA, ako nema neku rodbinsko-prijateljsko-stranačku štelu i ako ne želi da plati neki novac za svoje zaposlenje? Zbog svega toga dobro razmisli jesi li spreman čekati to "bolje vrijeme" i donesi pravu odluku za sebe.
Izgleda kao idealan kandidat koji bi mogao da se bavi pravnim pitanjima kljakavih odbojkaša.
Cestitka i svako dobro Alenu i njegovoj porodici
Lijepe su riječi podrške, ali hajmo biti iskreni, koliko vas bi, da imate svoju privatnu firmu, zaposlili ovoga?
vrlo malo, vjerovatno niko. zbog toga su potrebni zakoni koji obavezuju privatnike da zaposle ovakve, tako da nece biti bitno sta zeli ili ne zeli vlasnik firme pozz
Kad se hoce- sve se moze.... Cestitke Alenu!
Ljudina i po!
Lik ovakav vozi auto. Šta ćemo kad koga satare?
@julisiz es grant Sta cemo kad je neko glup???
@julisiz es grant Sta cemo kad je neko glup???
Alene, budi siguran da si ponos svojih roditelja. Želim ti svu sreću ovog svijeta!
Alene ovo je tvoja pobjeda.Cestitam!
Bravo, decko! Sve najbolje ti zelim!
dok se ljudi ne okupe i lopatom ne izbace lezihljeboviće s vlasti ne treba se ovdje nadati boljem životu. ako ikada budu to i napravili tek onda kreću prave muke jer će morati raditi a jedva preživljavati, a kada nešto naprave onda će morati to i braniti što će biti još teži zadatak. no to je jedini ispravni put. sve drugo je prevara uključujući i odlazak na zapad.
Amina Nikolajev (sredina) i Mehmed Hadžić (desno) su dva izvanredna naučna radnika i rijetki nastavnički kadar na pravnom fakultetu koji zaslužuje poštovanje.