Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
filozofe, sta trebam ja iz dijaspore i da vas na ulicu izvedem? meni je dobro, no brinem se za vas i vase otupljene mozgove supljim pricama lopova. niko do vi sami.
filozofe, koje isao na proteste dosad, osim dvjestotinjak poluhipi omladine, ne kontam. jarane, da dodje ko sa strane i vidi toliku grupicu demonstranata koji protestira protiv, npr. djeda mraza u rajvosa, vidice da je samo toj grupici ustvari i stalo do toga.jer su jedini tu.znaci nesto nestima. ne mozes izvuci ljude vani, jer bih ih prvo morao izvuci iz hronicnog stanja (ne)svijesti u kom se nalazi vecina. ovi standardno kenjaju nesto, kao spasice dan. logicno je da vec postoji strategija za ovakve slucajeve, a ne se folirati sad kad cijela evropa nema plina. fakat, ministri se foliraju, umjesto da lobiraju za bolji votazi za narod! cao
Ti što ih pozivaš na ulicu. Što sam ne izađeš? Započni, idemo odmah svi za tobom. Nije nam dobro, izaći ćemo. Jesi išao na dosadašnje proteste?
ma sve stoji to sto si spomenuo al nema veze nek posalju i ebeno pismo
nek probaju MSN-om chatati ,
eto ovo je kao da se nesto radi. pa scenario i rjesenje nabavke plina za ovakve nepredvidjene situacije je trebao postojati prije spora ovih idiota sto se prepucavaju?? jos jednom bosna pokazuje svu svoju bijedu! smrzose se ljudi radi ruskih, ukrajinskih i nasih kretena. JA NE ZNAM STA BH NARODU JOS TREBA DA SE DESI PA DA IZADJE NA ULICU?
meni ovde nije samo jasno zasto od nas prave budale i informacije koje vec znamo oni pokusavaju doreci. ne kontam. valjda se zna da ce se sutra sastati Rusija i Ukrajina i da ce se tek tada sve znati (koliko ce trajat prekid ). i koje crno pismo, wtf ??? e bas ce sjest i zaplakat zbog Bosne pored zemalja Evropske unije. stvarno su presmijesni !