Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je ideja odlicna, adrenalinski park ce sigurno privuci paznju. Zahvaljujuci sredstvima Opcine Centar Pionirska dolina ce postati bogatija i interesantnija za posjetioce.
Pionirska je divno mjesto za druzenje,uzivanje u prirodi i uredjenom prostoru za sve clanove porodice,posebno u ljetnom periodu i jako me raduje sto ce dobiti i adrenalinski park kao dodatni sadrzaj za posjetioce.
Ideja odlicna, jer stvarno se moraju uvoditi neke novine ako zelimo da imamo vise turista, jer ako vec imamo zoloski vrt zasto da dopustimo da nam propada
Uhapsite KOS-ovca i lopova iz sela Kukavice Nedžada Ajnadžića! Dosta je više teškog kriminala, namještenog tenderisanja, klijentelističkog zapošljavanja u Općini Centar: https://www.klix.ba/vijesti/bih/skrivena-imovina-sarajevskih-nacelnika-od-stanova-preko-garaze-do-zemljista/200127054
Uhapsite KOS-ovca i lopova iz sela Kukavice Nedžada Ajnadžića! Dosta je više teškog kriminala, namještenog tenderisanja, klijentelističkog zapošljavanja u Općini Centar: https://www.klix.ba/vijesti/bih/skrivena-imovina-sarajevskih-nacelnika-od-stanova-preko-garaze-do-zemljista/200127054
Odlicno da ce se ponuda pionirske doline unaprijediti sa izgradnjom adrenalin parka i da ce i odrasli imati priliku da uzivaju zajedno sa djecom.
Za sve ljubitelje Pionirske doline ovo je radosna vijest i ovaj prostor ce uciniti jos zanimljivijim,a i privuci turiste.
Lijepo da cemo u centru grada imati adrenalinski park kao mjesto dobre zabave i razonode za cijelu porodicu i da je predvidjen u sklopu Pionirske doline.
Adrenalinski park ce dodatno obogatiti sadrzaje u Pionirskoj dolini i sigurno biti prava atrakcija za posjetioce,nadam se brzoj realizaciji.
Adrenalinski park je atrakcija svim gradjanima,malisanima a pogotovo turistima!Sigurno ce od ovog projekta i parka svi imati koristi i radujem se sto ce nas Seher imati bas takav park!
Pionirska dolina je lokacija koja je svima pristupacna,i raduje me sama ideja ovog parka u kojem ce uzivati velika i mala raja!Pohvale nadleznim za ideju,i nadam se brzim radovima na projektu💪💪
Odlicna ideja! Da se boravi na svjezem zraku i samim tim da se svi zabave podjednako, od malisana do odraslih. Zaista idealno mjesto za citavu porodicu
Zaista je ovo projekat koji ce znacit svim gradjanima,i ovakva lokacija u centru grada za adrenalinski park je za svaku pohvalu!Jedva cekam realizaciju projekta!
Lijepo je znati da imamo nesto ovako u samom centru grada, gdje mozemo odvesti nase malisane. Pionirska je idealno mjesto za nesto ovako
Super! Za ljepse dana koji nam dolaze, zabava za citavu porodicu