Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alo ljudi pa vi to gledate ponovo..ha ha ha
samo serite po srbima
Sta je ba harun, ne znas kakve su nama bile vrucine tih godina. Poserem ti se LAHKO u ta usta neamnestirana.
e klokane (kengure) ne seri.ti si amnestijas kao sto vidim i lahko je tebi govoriti "e pogledajete,stvarno je realno".pa nama je bilo realno jer smo sve to dozivjeli na vlastitioj kozi,kud ces vecu ralnost a ti iz kengurije mozes prdit o tome kolko hoces.
Klokane, pardon kengure, neprdi, stareti, veze s realnoscu nema. Lose do boga uradena serija, a pogotovo ko je daje ITV1 smjesno. Neznam sta su to vama u Australiji prikazivali? Zivili
Raja, gledajte seriju obavezno, mi smo je vidjeli u Australiji. Vise nego realno s obzirom da dolazi od Engleza.
Pozitivno...
dobro je, da i srbi i crnogorci, a i bh.srbi skontaju s tim filmom, da su oni medju drugima pocinili agresiju na nasu domovinu. iako je PINK zadnji "drek", bljovotinja balkansko seljackog medijskog produkta, to je barem jedan mali korak ka boljem razumjevanju medju narodima na ovim prostorima!
Poslovna Politika