Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova se ili tek vratila s godisnjeg ili ide uskoro, pa na brzinu da se javi...
Vi ste debili koji samo izvršavate naredbe velikog brata, tako da će te dati sve od sebe samo je šupljiranje, prazna priča.
Kriminalac koji ce odgovarati zbog nanosenja steta nasoj djeci.
Sav fokus je na covid-vakcinama. Kravo retardirana, samo priđite djeci
Ko tebe uvazava osim hajvana
Jao gluho bilo i daleko, sta ce nam skola.Slobodno vi to zatvorite
Nu nje, vratila se sa godišnjeg :-)
Dat ćete g..no!
Napokon lijepa vijest i od naše vlade. Vratiti djecu u škole, digitalizacija djece nije donijela ništa dobro ni za djecu, ni za roditelje.
Nemoguce vratiti najljepse godine hvala drzavi!
Najljepse godine gdje su me skoro svi tukli svaki dan? Najljepse godine gdje su mi se svi smijali kada god sam pricao o svojim problemima?
Gospodjo Pilav, svako treba da ima mogucnost kao i u Los Angelesu hoce li ili nece da mu dijete pohadja online ili fizivki. Korporacije preferiraju do daljnjeg rad na online platformi koji se pokazao izuzetno uspjesnim. Svako mora da odlucuje i ima mogucnost izbora. Zatucani ne mozemo biti
djeca su neobrazovana, nesposobna, neuka. samo bleje na tiktoku i nargilama. podhitno djecu u skole vratit, i dopustit uciteljima odgojne metode ko u bivsoj drzavi.
Samo se opustite i bice sve OK.