Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Hrvati se bore za federalizaciju odnosno ono što nisu uspjeli ratom da dođu na prag toga pritiskom EU.Ako je to uslov za EU onda ja jasno kažem NE EU
Švicaraca njemačkog podrijetla je u Švicarskoj 65%, daleko više nego Bošnjaka u BiH. Svi imaju jednaka prava, evo primjera TV za tri ravnopravna i službena jezika, čak i malobrojni pripadnici romanijskog podrijetla imaju dio mali dio programa na romanijskom jeziku, njihov jezik je također služben: http://en.wikipedia.org/wiki/Television_in_Switzerland Ali ne u BiH: RTRS- srpska, sjedište Banja Luka FTV-bošnjačka, sjedište Sarajevo BHRT- u Sarajevu i pod političkom kontrolom SDP-SDA Hrvati: jedini narod u Europi još uvijek bez javnog tv kanala na svom jeziku. Želi imati kanal na svom jeziku, ali je isti blokiran jer mu drugi narod, koji s njim dijeli državu, brani to osnovno ljudsko pravo, usput kontrolirajući dva od tri javna tv kanala. Zamislite da govornici njemačkog brane u Švicarskoj govornicima francuskog da imaju javni tv kanal na francuskom. U Evropi se ne može pronaći niti jedan primjer ovakvog politički motiviranog kršenja ljudskih prava.
I kad Bosna i Hercegovina bude imala civilizovane komšije koje orgijaju nad njenom teritorijom onda će moći biti sve kao kod Švice.
jedini način da se Bosna ne raspadne je ulazak u EU...za sve bi nas bilo bolje jedini gubitmici bi bili Bakir, Dodik i Čović
Svemogući bože INTERESU pomozi našim komšijama hrvatima da nam uvale svoju fuš robu!
Pozdravi je, pozdravi volim je k`o pre eh, da mogu poslati joj suze suze bi joj rekle sve