Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka dodje Schmidt! Podrska Schmidt. Herr Schmidt, Kein dritte entität und keine legitime Vertretung. Nur Zivilstaat Bosnien und Herzegowina
Dobar Schmidt. Dodik se vec poceo plasiti hahahahah
Vjerujem da je Inzko iskazao zabrinutost 😁😁😁😁😁
Hsha samo sanjajte,glefacete vi jos incka...
Visoki Predstavnik i ako dođe on uopšte neće raditi apsolutno ništa posebno ne nekakve stvari koje Bošnjaci sanjaju.
Vidjet cemo sta Ameri vele,svi ostali su manje vise ne bitni,Rusima je vazniji Krim i Donbas od citavog Balkana.
Rusi oko Krima i Donbasa uopšte ne pregovaraju. Za njih je to završeno kao što je Sirija. Ako pregovaraju to su daleko veće stvari nego Balkan. USA želi pomirenje sa Rusima zbog Kine koja je danas najveća prijetnja za USA. Evropa se malo ili nikako ne pita.
Rusija bi jedino glasala recimo zaaa Nemanju Kusturicu ex. Emira da bude visoki predstavnik.
Herr Schmidt, der verlängerte Arm der faschistischen HDZ in Zagreb. Wird nicht gutgehn, kann nicht gutgehn.
Sta god da uradi bice konkretniji od Incka, samo neka ne izrazava zabrinutost i bice zadovoljni. On nam se “satrao” od brige. Od rada nije.
Ostavite Inzka