Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno Mile se već nasikiro.
Bošnjaci su ovdje predmet ismijavanja od strane EUa i prijateljskih ambasada. Bošnjaci ovdje trebaju napokon prepoznati prijatelje i neprijatelje i ponašati se u skladu sa tom spoznajom.
Jes ovaj PIC oštar, a jesu oštri ko hrđav kuracc
Možda da klekne Dodiku,pa ga zamoli🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ovo me potsjeća na one Rezolucije UN što su donošene za vrijeme rata, a koje apsolutno nisu značile nikome ništa, ni žrtvi ni agresoru. Tako i ovo. Zapamtite ove prijetnje su samo išaret bagri da nastavi posao.
Razumijem razočarenje onih koji su mu navukli nezasluženu izbornu pobjedu ali pasti na ovaj nivo komunikacije je zbilja smiješno. Kamo bonska ovlaštenja? Kamo sankcije EU?
Glupih komentara. Kao da se Dodik ne sikira kako da se zaduzi. Po prvi put imamo situaciju da RS vise niko ne zeli dati kredit, a nemaju vise sta prodati. Dodik napada jer vise nema gdje!
PIC uputio oštru poruku Dodiku: "Odmah počnite sarađivati sa Schmidtom, a ako nećete, daćemo vam samo 75% državne imovine, usporićemo vam Istočnu interkonekciju za 2 mj., odgodićemo vam slanje EUFOR-a na entitetsku liniju za 6 mj. i reći ćemo Njemačkoj da umjesto 10 izvodi samo 5 velikih investicija u RS."
Milorad najavljuje secesiju, a americki ambasador Morfij kod Sencija pola sata prica o Bakiru, pokusava javnost ubijediti da su bosnjacki lideri problem zastoja drzave na euro-atlantskom putu. PIC se samo dzaba ofira sa prepirkama i javnim prozivkama Milorada, koji je jasno krenuo putem izlaska iz Dejtonskog mirovnog sporazuma.
Jadni Dodik.Opet ce ga stomak zaboljeti od smijeha.
I je li se Dodik nasekirao?
STA PRODAJETE MOUDA POD BUBREGE .... NJIH DVOJICA SARADJUJU OD PRVOG DANA .
Ako se ovo ne zaustavi na vrijeme ovo ce biti Ruska gubernija Jos uvijek nije kasno I shvatite da jeSrbija nepovratno otisla u Ruski zagrljaj Za BIH ima jos malo vremena da Drina bude granica NATO .
Kada se sjetim koliko je samo bilo rezolucija u Vijecu sigurnosti za prekid sukoba u bivsoj Jugoslaviji. I neka mi neko kaze da li se ijedna ispostovala. Tako ce i ova zavrsiti u nekim ladicama.
Dodo nema para. Nista njega ne vadi osim rata
samo ako ne bude poslusao onda cemo jos jedno upozorenje i napisati ga velikim slovima
Šeeljačini Dodi trebaš nacrtati da bi razumio.
A šta ako neće.