Dok svu u regionu idu naprijed
0
PIC: Situacija u BiH ozbiljna, zemlja ide unazad
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.depo.ba/front/puno-je-teze-dobiti-gradevinsku-dozvolu-za-crkvu-nego-za-dzamiju-a-svi-su-mediji-muslimanski
Tvoj, Paddyiejv, Petritchev i posao ostalih visokih predstavnika u BiH je bio da nacinite jedan narod zadovoljnim i dva nezadovoljnim, a to dovodi do pogorsanja situacije..
Nešto nam se slabo javljaju multietniĆari na ovoj temi,šta reći?Sezona mješalica uveliko u toku?
ZBOG CEGA SE SADA JAVLJA PIC? ZBOG CEGA INCKO? INCKO ZAR NISI DAO PREPORUKU DA SE DRZAVNA IMOVINA NE UPISUJE NA DRZAVU ... SVJESNO NAMETNULI I PROIZVELI KRIZU ZAR NISTE SKLONI HARISA I GLASOVE POD VALILI ZAR NE POKUSAVATE PREKO SVOJIH PODANIKA TIHICA ZLATKA I OSTALIH DA SVE IZJEDNACITE I U ISTI KOS STAVITI NE MOZE DOSTA VISE JESTE LI NAM EMBARGO NAMETNULI 4 GODINE I O KAKVOJ VI KRIZI GOVORITE NARODE ZANJ DA TE SDA IZDALA AJMO DA SMJENIMO OVE I ISTINKI DA SE BORIMO ZA MULTIKULTURALNU I KOZMOPOLITSKU BOSNU I HERCEGOVINU JEL TADIC BIO I IZJEDNACAVA NASE BRANITETLJA S KRVOLOKOM KOJEG JE ON KRIO!!!!!! BAKIR SUTI KO POKONDIRENA KUMA, HARIS BI SE SUPROSTAVIO STIDITE SE NIJE OVDJE NAORD NAIVAN!!!!! TO DOBRO ZANJTE!!!! NEGO JE OVDJE NAROD DOBAR!!!! IZVOR KRIZE APRILSKI PAKET PRUD ZALTKO LAGUMDZIJA SULEJMAN TIHIC TADIC COVIC I OSTALI!!! I TI SI INCKO ZLO SKUPA S PIC AMBASADORIMA
ode i cjestacka tvorevina bih odeeeeeeeeeeeeeeeee
PIC-ovci svaka cast, otkrili ste toplu vodu!! Pa vi ste nas i gurnuli u ovo sranje budale!! @Obilic Glupilic, idi bre popij dva bensedina pa se iskenjaj dobro, izbaci ta vnago iz sebe!!!
Rat :) Bit ce triatlon prema Smrdiji
RS ide u propast sa njezinom sestrom FBIH. Hvala Dodiku sto ce nam unistit Dayton i tako svoj entitet i bez rata vratit nama nasu Republiku Bosnu i Hercegovinu! :)
Bit će bolje i u Federaciji, čim pošalju reketaše, pljaškaše & atentatore i crnokošuljaše iz Vlade u KP Zenica, sve će biti u redu. Dotad, Valentin MajMoončić može mi ga lagano dudlati...
evo probudili ste mi i tatu!
Med i mlijeko. Socijal-demokratija gdje god pogledaš :) Alija Behmen vodi Sarajevo u provaliju,a Zlatko Veličanstveni će nas sa Miletom Prvim u PM poslati. :)))) Vratite nam nacionaliste !!! Vratite nam SDA,SDS i HDZ !!! :)))
dodik i covic opljackase drzavu i gradjane bosne i hercegovine...i niko nista ne radi da to prestane ko i cet*nicko fasisticko orgijanje po genocidnoj tvorevini...!
zar je za ocekivati drugacije,imamo ekonomske genijalce koji su u zatvorima (F.Abdic) i kleptomane koji vladaju mali izetbegovic,zar neko ocekuje drugacije????????
PRIZNAJEM DA SMO MI SERVI GE*OCIDNI KRVOLOCI OPROSTI INCKO ŠTO SMRDIMO KAD SE SVAKI PUT RUKUJEŠ SA NAMA BOSNO VOLIM TE OBILIĆ KOJI VOLI BOSNU BIH4EVER
PRIZNAJEM DA SMO MI SERVI GE*OCIDNI KRVOLOCI OPROSTI INCKO ŠTO SMRDIMO KAD SE SVAKI PUT RUKUJEŠ SA NAMA BOSNO VOLIM TE OBILIĆ KOJI VOLI BOSNU BIH4EVER :)))))))