Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK I pipo4EVER su jedan te isti lik i SJEDE U KANCELARIJAMA sarajeva-x I PISU KOMENTAREE. ZATO NJIHOVI KOMENTARI GLAT \"PROLAZE\" .. PROVJERITE...PROBAJTE SAMO DIO GADOSTI DA IZBACITE I BIT CETE AUTOMATSKI BLOKIRANI... Cilj ovg sajta je PROPAGANDOM prosiriti sto vise mrznju i STVORITI USLOVE ZA ONO STO TREBA DA SE DESI U SLEDECE DVIJE GODINE SA BOSNOM I HERCEGOVINOM. ONI VAS SMISLJENO PROVOCIRAJU I PRAVE BUDALE OD VAS, A VI SE UPITAJTE ZASTO I I DALJE POSTAVLJAJTE KOMENTARE..
Sve dok genocid tvorevina NE BUDE UKINUTA i USTAV BiH-e s jednim Predsjednikom,Policijom,Parlamentom,Vrhovnim sudom BiH-e suverene nam BiH-e NEMA ODLASKA OHR-a i tacka! Srbski Auswitz nece postat dio nacisticke srbije,svi Bosnohercegovci NAPRAVITE jedna dobar dosje sta se sve radili krvolone zvjeri srbi po BiH-i i predjte TO SVE parlamentarcima EU-e,Americkim senatorima, i clanovima UN-a! GENOCID TVOREVINA JE NASTALA SVAK ZNA NA CEMU I NJOJ NIKAD NECE BIT DAT STATUS NI DRZAVIH, NI ODVAJANJA OD SUVERENE DRZAVE BIH-E! DOSTA VISE SRBSKOG KRVOLOCNOG BESNILA I DIVLJASTVA! HINJE KRVOLOCNE I MANIPULATORSKE! Hocemo pravdu i demokraciju a ne par lopova i fasista SANU ideologa koji rade vec dvadeset godina na unistenju drzave BiH-e! BiH4EVER!
Federacija i mirna Bosna, sto kazu. I sta bolje da covjek pozeli, svi zadovoljni. Sto rekao Holbruk Aliji, ne mozes imati 100% vlasti na 25% ili 100% sa 25% vlasti, ili kako vec bi. To je sustina, i cemu sad sve te nebuloze i mlacenje prazne slame.
Cini mi se da ovaj nije kategoricno protiv referenduma.
Dosadniji si od Pipe.
NEMOJ INCKO NIGDE DA IDES-PITJ PIPO I HARIS STA ZELE I TAKO NAMETNI AKO NECE MILOM ZOVI U:S:T:A:S:U MESICA U POMOC:INCKO TOJE BABO I DAIDZAOD PIPA PRAVIO BOSNU I ONA MORA DA BUDE ONAKVA KAKVU ONI ZELE:NEMOJ DA IDES U B:L JEL CE PIPO DA SE RASPALACE STO SE DOGOVARAS SA SRBIMA-NEMOJ INCKO DA SE DOGOVARAS PIPO CE DA KUKAJUC I MOLITI MAJKE SREBRENICE U POMOC DA TO SVE RIJESI I DA NASA BRACA U MACI DODJU NA VLAST