Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema sanse🤬ako smo muz i ja morali,djeca nece🤬
nije nas niko napao,ja sam ponajvise zbog putovanja.a on je "morao"zbog posla.sila zakon mijenja.kamo srece da smo u bosni,prst u uho i opleti....divim se nasem narodu,tako opusteno i normalno zivite....zivim za dan kada cemo se vratiti,a trenutno je to nemoguce,gorak je zivot
ko se ne vakciniše, uvesti mu PDV 34%, kovid teroristi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta se cudimo? Dosli smo na level gdje pedijatar ne pogleda dijete, a medicinska sestra na kartoteci izda uvjerenje da je dijete potpuno zdravo. Bitan je samo vakcinacijski status. Ako nije vakcinisano ceka vas novcana kazna. A kada trazite pretrage prije vakcinacije kazu ne moze, nije praksa, ljute se kad pitas sastav vakcine, nus pojave i gdje se vakcina skladistila? Kazu nista vam to ne znaci. A znaci kad uplatim svaki mjesec zdravstvo koje ni ja ni djeca ne mozemo iskoristiti.
Djeci će davati oralno vakcinu u vidu pilula...bitno je da se ubrizga genetski materijal.
čovjek filantrop godinama govori javno da treba kontrolisati rast populacije. sad vam daju vakcine za virus koji ima 1% šanse da vas ubije. sad uključite mozak i skontajte zašto se vrši navala na vakcinu.
Hajd mene ako pricerate mozda i primim, ali na djecu ko mi krene sa ovim govnima, hebo john wick-a sta ce biti
Čim ste prihvatili da vam djeca nose maske i da ih testiraju lažnim testovima u školama vi ste djecu prepustili zvijerima, eugeničarima koji će ih sutra pelcovati eksperimentalnom genskom terapijom!
Ko ubrizga otrov u dijete, treba u zatvor
A ko je glavni financijer Americke Agencije za hranu i lijekove? Pfizer.
@izanaprijed “Danska se ističe po gotovo savršenim rezultatima kad su u pitanju ljudska prava za 2017. godinu u Social Progress Index. To uključuje zadovoljavanje prehrambenih i zdravstvenih potreba stanovništva i dostupnost znanja i komunikacija.“ Kad budemo imali ove uslove, necemo imati potrebu uopste da pricamo o bilo cemu.
Čitam jučer da u Danskoj o vakcinaciji u javnom prostoru je kažnjivo da govorite ako vaše znanje o istom nije autorizovano od struke. Na Balkanu, bez da uvrijedim ikoga, i poštar i klošar mogu o vakcinisanju govoriti na javnim servisima i emiterima.
@izanaprijed “Danska se ističe po gotovo savršenim rezultatima kad su u pitanju ljudska prava za 2017. godinu u Social Progress Index. To uključuje zadovoljavanje prehrambenih i zdravstvenih potreba stanovništva i dostupnost znanja i komunikacija.“ Kad budemo imali ove uslove, necemo imati potrebu uopste da pricamo o bilo cemu.
To je krsenje oanovnih ljudskih prava i protivno demokratiji, ali eto sve sto evropske drzave rade oni su pametni. Toliko licimjerni i dupli arsini, samo zato sto je Danska to je top. To je zabrana govora, iznosenje misljenja, krsenja osnova demokratije.
I sad nema odobrenje ali trazice. Mnogi roditelji su vec spremni dati svoju djecu.
budale
“Posebno ranjiva populacija”.Kako vas nije sramota tako nešto napisati?Populacija u kojoj je smrtnost beznačajna, a pitanje sto će se dogoditi s tom djecom nakon primitka cjepiva.
Ma odmah bebama davati vakcine, čemu čekanje?
ovi stvarno zele haus supruga i ja smo se vakcinisali ali djeci necu dati
@dangalanga nemojte se praviti blesavi, odavno se u firmama prave spiskovi ko je vakcinisan a ko ne. Udara se na egzistenciju, ako to nije ekonomska prisila evo ne znam sta je.
Postavlja se pitanje da li vakcina utice na plodnost???
Ne.