Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopovi pokvareni, kad reducirate onda smanjite i račune onima koji redovno plaćaju ha ya... smetljari idiotski
Kad naplaćujete, naplaćujete punu cijenu mamicu vam lopovsku, tu nema štednje. A to što sam ja kao redovni platiša juče po stanu hodala ogrnuta sa tri ćebeta, to nikom ništa
pokusaj sa dugim gacam, nego navuces onu lastiku( tange) pa ti propuh na sve rupe
Kad god treba nešto isposlovati gdje se vrte pare, energija ili voda zna se sve ide preko Zlatka Petrovića. Nakon 100% poskupljenja vode, što je Petrović progurao na mala vrata kao poskupljenje od 20%, a nije se smjelo dozvoliti uopće poskupljenje vode, što je druga prića, Petrovića se sad uključuje u priću o plinu i Toplanama... Dakle kreće se sa redukcijama, isti scenarij kao što ga je sproveo u Vodovodu, zatim slijedi poskupljenje cijene plina, iz čega se automatski poskupljuje grijanje... Vječiti doživotni ministar prostornog uređenja Petrović rješava sva pitanja državnih službi i administracije preko leđa građana, svojom memljivom prićom koja kao da medi i monotonošću uspavljuje, a u biti razvaljuje nam standard lobira poskupljenja firmama koje su loše i nedomaćinski poslovale, upošljavale partijske uhljebe i na njihove plaće trošile novac... Trebali bismo sada biti zahvalni Petroviću što nas "ohrabruje" da neće biti potpunog isključenja, koji je to demagog...
ne znam u kojem vi djelovima grada živite, al ja sam na Vojničkom polju i juče sam morao smanjiti radijatore koliko je vruće bilo u stanu :)
EU nam okrenula ledja,ne možeš ništa izvest,a plina nemaju.Sa Vučićem ne pričamo..hm
E ako si nam ti reko da nece Sarajevo osati bez plina i grijanja onda nece 100% A inace se ti pitas u snadbjevanju gasa pravo puno :P Kad rusi zavrnu nema citavoj EU plina niti grijanja, a ti se kao naso pametan da kazes nama nece :) Smijesan si. Duzni ste i Bogu i narodu i 100% ce da iskljuce bar na par dana dok ne povucete kredit i ne uplatite koji milion.
jah....baš je vama za vjerovati :) kakvih ba 5-22h, ni jedno jutro unazad deset dana radijatori nisu bili topli prije 7-7:30 ujutro.
Lažove jedan, evo već drugi dan nema grijanja kako treba. Dok ovo pišem u mom stanu su hladni radijatori. Šta ja ima od onoga što mi piše na vašem računu: "Hvala na urednom izmirivanju obaveza!"????????
Ne znam šta se bunite, potpisali ste ugovor u kojem piše da je nestanak energenta viša sila. Trebate biti zahvalni što uopšte griju. A, evo ministar je rekao da ide i ljepše vrijeme.
sezona je počela 15.10 znači ne grijete već 10 dana -a to ste naplatili .znači već ste uštedili 10 dana LOPOVSKO PREDUZEĆE
Eh, kako su nas samo lagali pred izbore. Smanjen dotok plina od oko 30% je započeo prije dvadesetak dana. Oni su to negirali, samo dok prođu izbori. Zlatko, sramite se svi. Lažovi, ništa vam ne vjerujem. Iživljavate se na građanima kako se vama prohtije? Kada ćete grijanje naplačivati po stvarnom utrošku? Koliko kalorija mi isporučite da toliko i platim?! Ovako nas kradete, naplaćujete neisporučenu toplotnu energiju i opet ste u stalnim gubicima. Prošla godina što se klime tiče, išla vam je na ruku. I pored toga ste uveli redukciono grijanje, a računi su ostali isti. Možda je jedan umanjen za nekih 5-6 KM. Ovo se zove krađa, lopovluk. Gledaš me u oči preko medija, i lažeš!
ma ovo je stručnjak koji će to lako riješiti kao i vodu, povećaj cijenu