Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA NARAVNO DA TREBA UKINUTI KANTONE SAMO JEDU PARE NAKO I HRANE ADMINISTRACIJU BEZZZE
Treba i dejtonski mijenjat, al ko ce to uradit, kad srbi budu raspolozeni da mijenjaju dejtonski, i mo bosnjaci cemo pristat da se mijenja vasingtonski sporazum.
nisu križevi problem u bosni nikad bili... problem su chetalji tj dodikove sluge i čovićeve džukele...
Kad će referendum, oooo, chetaljćiću? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA....
nema druge nego proglasiti HB od sad do 10 godina a ovaj petrisch dabogda leukemiju dobio smeće odurno
Postoji jedna stvar koja je neupitna a to je BiH. Deo fidelis et patriae. O svemu ostalome moze se pricati!!!!
te križeve nisu postavljali političari nego narod i oni pokazuju kršćansku prošlost, sadašnjost i budućnost ove zemlje a šta znače stotine bespotrebni džamija po BiH, u srajevu svaka ulica ima svoju džamiju, što to
Hah! Ukinuti kantone? Hajd reci stotinu kantonalnih ministara u Federaciji koliko ih ima da nisu više potrebni i da neće više biti ministarske plate. Samo njima, a gdje su ostali popratni bataljoni administracije?!! A gdje su ostale stvari poput vlasti, moći, politički i stranački koristi koje su im se preduboko uvukle u debelo crijevo?
Cemu sluze oni bijeli krstovi po livadama i sumarcima kod Zepca i Maglaja, to isto vazi i za krst na Humu kod Mostara? Ko je to ugrozen pa ima slobodu stavljati svoje vjerske simbole kraj puta. To je politicka poruka koja samo govori koji narod mora biti oprezan, da mu se ne ponovi stradanje kao u proslom ratu.
FREE CROATS AND SERBS FROM BOSNIAN MUSLIM\'S TYRANNY!!!
evo ga jedan Mosnjo sto ne podnosi istinu. Gazija jadovane ko te diro. Nisu ti priopcili da mosnje zive u africi i bliskom istoku. Polako jado znamo mi da vasi mozgovi preskoce cesto ali bar se pravi da razumijes ko pravo ljudsko bice... hahahaha
baljage sto komntarisete vodjena. A oklena ste vi sljegli u sarajvo. Zar vas babe i majkee nisu naucili da ne morete asikovat tako brezobrazno. Eto na vasem jeziku malo da razumijete sta vam ljudi pricaju. Hajd malo se emancipujte ipak sad zivite u gradu. I nema copanja pite pravo iz onoe sobe gdje pise WC na vratima. Poselamite nane i knjigu u ruke
@ciro celava ti je mami i p.i.c.a i glava od deranja i saginjanja tj klanjanja ispred mosnja
@ciro ...moze samo mama da ti se dobro na.pu.si ovim jadnim mosnjama p.i.c.k.o -ne smijete vi skutori ni cobani vise ni p.r.d.n.u.t.i bez nase dozvole s naglaskom na separatiste u pokusaju !
Mosnje, ko je vas ikad ista pitao... Vi ste jadovani, a bice kako krscanski svijet hoce. Vi mozete lijepo u vas turkistan pa tamo budite celavi od klanjanja i ciscenja guz.ice prstima.
Gospodine Petritschu (gospodine Intzko), niste vi dosli u Bosnu da se brinete za Hrvate, nego za Bosnu. Nije ovo 1878!!! Hrvat, iskreni Bosanac, gradjanin drzave BiH.
Zaboli nekog k.u.r.a.c sta Petritsch kaze !