Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je sljedeći? Mujo Selimović? On je ojadio desetine hiljada dioničara pifova.
Samo Big fond je imao portfelj vrijedan desetine miliona, a sad mu je portfelj smeće, prodali su 2,5% Elektroprivrede za sitne pare da bi kupovali smeće preko kog du izvlacili gotovinu.
Ljudi je li ovo moguce! Tuzilastvo svaka cast. Nego sta je sa jos gorim privatizacijama napr hotela po Neumu?
Rekao Schmit da je korupcija samo u i oko Sarajeva.
Kakvi su ovo olosi i preveranti!! Imaju stanova i kuca po Sarajavu,Becu i u Hrvatskoj!!! Behada i Alen su mafija veca od Gasija!!!!
Interesuje me da li ce ova ekipa zavraiti u zatvoru za prevaru od 20 000 000 km kao onaj covjek sto je otisao u zatvor radi 2 m drva????!!!!!
Šta nam radi osmrka, Dodik i Čović...
Gdje je ova družina učila ovu školu.
jesu imali clanske? Ako nisu, onda je sve jasno, a ako jesu onda se nesto desava u krivosudju :)
Sada će im sud sve oduzeti što su stekli cijelog života 🤣🤣🤣
Niču SDA braća kao gljive poslije kiše.
neka im je dohakalo
Mali je Goli otok za ovoliko lopova
Sarajevska berza je mrtva upravo zbog pljacke, unistavanja fondova i pljackanja malih dioničara. Izvuklo se vise od 100 miliona preko zombi firmi.
Trojka, petorka, osmorka
I ti 🤡
Imam Certifikata za prodat , , , Organizovana pljačka od esdea i sličnih , 🗣