Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ba vi pricate o cemu veze nemate... Ja sam pio alkohol 7. godina od svoje 13 god. pusio travu isto toliko, vuko` speed 4. godine. Kada sam dosao do para skrko` bijelo koliko sma mogo` i ev` me ziv i zdrav Bogu hvala, vec 2. godine ni cigaren ne pusim. Pojma vi nemate. Kada je karakter osobe cvrs ne postoji ovisnos koje se ne mozes rijesiti. Momci svaka cast, puno srece u zivotu ! ;)
SVAKA CAST!
pozelio frajer drugi svijet... hehe
Samo sportom protiv droge,drugacije ne moze..mani price o karakeru kad to ovi nesretni ljudi nazalost nemaju..Svako dobro momcima,al sad im je najteze..
Svaka cast . U Konjicu ima vise narkomana nego sportista . Zutalja , kolko oces . Varaju na svakom koraku . Travara takodje bruka i tako to . SDA- svaka cast
To ti i kažem sprženi, ispran mozak je gori od narkomanije samo pošto malo slabije znaš čitati nisi to uspio shvatiti
Svaka čast momci, samo hrabro - ne obazirati se na zlobnike! Ima i nade i puta - ja sam nakon punih 20 godina bacio to zlo i evo me, živ i relativno zdrav, uskoro oženjen, našao posao. Samo HRABRO!!! A vama smrdljivim žoharima poput ovog \'smack\' želim da vam djeci zafali za gudre. Stoko primitivna. A ovi što seru po religiji, vama nikakva poruka, samo da mi vas je najiskrenije žao, opran mozak je teža bolest od narkomanije...
hajde sto si drzak i bezobrazan nego sto si majmun
E ba nije ovo tema:pederčina sam i time se dičim.Idi brate kod deen-a u milano pa sa njim šipu racku svima redom.I konstantno navaljuješ da ću ga ja primiti. Jesi li to napokon poželio da nakon godina i godina primanja i dudlanja osjetiš kako je biti MUŠKO i prisloniti ga nekom,za razliku od primačice kuje kao što si dosad bio??
zamjena teza jarane, ja ga dudlam crncima, a ti ces ga tek primit da ti oci ispadnu ;)
Svaka čast što su se skinuli, sve je to lijepo samo meni smeta što ih u komunama iz ovisnika pretvore u vjerske fanatike. Znam lika koji se skidao u Međugorju i tako su mu isprali mozak religijom da je to strašno. Zamijenio je jednu ovisnost drugom, sad hoda po ulici i propovijeda ali to izgleda malo strašno jer lik izgleda izbezumljen
Ti si primač i dudlač crncima,tebi ga stavljaju,samo zamoli crnju da te pripazi i stavi kurton da te nebi oplakivali karakterni babuka i maajka
Nije se problem skinut, vec je problem ostati cist.
nista se ne brini nastavicu ga ja duvati crncu, a ti nastavi da duvas gandzu, samo ce ti biti kasno kad shvatis da su ti ga stavili ;) otidji do komune pa ih pitaj :)
Ako je iko papak to si ti.Pošto ga dudlaš crncu,pazi se da ti ovaj ne podvali joint
ppk jedan izmedju ostalog droge te vode laksem/prihvatljivijem stupanju u seksualne odnose sa rizicnim grupama... naravno ti imas 18 i popio si svu pamet svijeta :)
Samo ga ti karakterno duvaj kome hoćeš,ali ja mislim da su:AIDS,GENITALNI HERPES;SIFILIS;HEPATITIS B i C OPASNIJI od dima ganje.