Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ti je vječni rahmet i lijepi Džennet Predsjedniče
nije bio predsjednik bih vec bosnjaka...predsjednik bih ne postoji....a i tad kad je bio predsjednik bosnajka dobio je manje glasova od fikreta...ali su islamisti zapretili fikretu da ce ga ubiti i on se morao povuci....ne razumijem zasto i koga lazete?....sta vam to znaci?
@sojer ali sta mislite o bakirovoj ideji da se uvede serijat u bih?...dok arapske zemlje skidaju sa sebe tu kulturu pustinjskih plemena iz 15 vijeka bakir trazi da svaka kancelarija ima sobu za klanjanje...da sluzbenici dolaze na sluzbu kao vehabije ili zene u nikabu....a zasto se kod bosnajka vratio taj nagon za pustinjskim obicajima 15 vijeka?....e pa zato sto je alija potpisao pakt sa musliamnskim sejtanom...odnosno islamskom sunitskom sektom...sad vam nema nazad...mozete samo u grob...
snooooooooga noooooroda
Isti gargamel iz strumfova
Ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Alija Neka tio Allah dž. š. da lijepi dženet i rahmet tvojoj dobroj duši. El fatiha
JEDINI COVJEK KOJI JE.MISLIO DOBEO ZEMLJI I IMAO VIZIJU...DOK NIJE LJIGO NESPOSOBNI PREUZEO KRUNU CCC
Klix sram vas bilo.Da li je vama ista sveto?Vi kao da se nasladzujete citajuci ove prljave komentare o mrtvom covjeku ma ko god on bio.a bio je prvi covjek Bosne I Herzegovine.Vazno je da zatvorite komentare o malim nebitnim pedercicima i kojekavim starletama.Fuj.Fuj
ZLOCINAC
Halo klix sto mi skidate komentar
Tebi svaka cast, al sta nam ovo ostavi iza sebe....
Prvi predsjedavajući Predsjedništva RBiH... Malo zaboravljate da je nakon proglašenja nezavisnosti konstituisano sedmočlano predsjedništvo, jer je Alija rahmetli koalirao sa SDS i HDZ kako bi pobijedili na izborima, pa su sa njim sjedili Fikret Abdić, Bilja Plavšić, Nikola Koljević, Stjepan Kljujić, Franjo Boras, i kao "jugosloven" član SDA Ejup Ganić... Ikre bismi rabbike ;)
Rasturio snove velikw srbije i velike hrvatske, raskrinako srbe kao genocidnu sortu, malo li je??:))
Gurnuo Bošnjake u rezervat a onda instalirao svoju mladomuslimansku braću: Bičakčića, Brankovića, Šaju, Čengića... da ih opljačkaju do gole kože.
Nije bio zlocinac u rangu Tudjmana i Milosevica ali je posijao sjeme nacionalizma i korupcije. Kao i Milosevic i Tudjan, izmislio je ugrozenost nacije i sa njima pretvorio to u stvarnost.
Ne bi sjale poljine ovako jako da te nije Alija..nije los cova bio al ovi sto su zajahali nakon njega au.. sve krasni ljudi poput genjca,zuke,budnje ,nece zajebat, ukrast, prevarit..gromade ljudske zbog kojih ce iselit pola bosne,moj Bakire neznalico,dundjeru jedan
@Labavi. A kao on nije znao za njih? Pa on ih je i stvorio. Nisu s Marsa pali.
Jeli to onaj što je postrojavao mudzehidine a ti iz hobija narodima Bosne i Hercegovine glave odsijecali
Nije, ovo je onaj sto se borio protiv ruskih, grckih i svih ostalih placenika koji su htjeli da istrijepe sve nesrpsko. Plus one izdajice iz Hercegovine. Jebbo te otac coravi.
@Elvedin_Dz Istrijebe*
Bogami predcednik entitea RS tj.49% teritorije BiH nikad nije bijo,mozda samo u snovima,i zna se sta misli svaki gradjanin RS o Aliji da je on za njih zlocinac,otidjite u RS to je skoro polovina BiH i svakog pitajte sta misli o Aliji i imacete isti odgovor zlocinac,pricali vi sta hocete to je realnost.