Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja od danas vise necu placat porez...mi u kuci smo se dogovorili da porez ne treba placati! Ako nas pozovu na sud izjavit cu da niko nije kriv nit odgovoran :-)))))))))))))))) Eto kakve budaletine kod nas obnasaju visoke funkcije...
Neka ti isključe struju, vodu, telefon, internet itd. i sve u redu. Za sve ima rješenje. Ovo je referendum Republike Srpske i to se pita samo nas, a ne nekih iz Sarajeva.
@DjedaMraz Kolko znam jedino je Kosovo nezavisna drzava...A vi mozete samo da sanjate i da zivite u iluzijama
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Čekaj malo, tipa pozovu u svojstvu osumnjičenog i on nakon saslušanja sam sebe proglasi osobom koja nije odgovorna ... ??? On se pravi budala ili ovdje lud zbunjenom nešto radi ... Valjda odgovornim ili neodgovornim proglašava sud a ne optuženi ... ! ! !
Bosnjaci svakim danom pokazuju da se u sudove razumeju isto kao i njihove sudije kojima je trebalo 20 godina da diplomiraju... Pa poturice glupa ne znam stvarno sta ti nije jasno. Pitali su njega kao osumnjicenog da se izjasni po optuznici i on je rekao da nije kriv.. Ne znam sta si ocekivao da kaze? hahhahaa.. Da kaze da je krivi i da treba dobrim bosnjama podeliti paketice za novu godinu posto su toliko dobri i predobri.. hahahahahah
A koji sud?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PRIVREMENA ODLUKA O ZABRANI REFRENDUMA USTAVNOG SUDA BIH je morala biti ispoštovana od komisije za referendum. Kko ime kaže do je značilo odlaganje a ne zabranu refrenduma. Odlaganje do konačne odluke suda. NIJE ISPOŠTOVANA. Što komisija i Mile ne priznaju USatvni SUD BiH ne znači da nisu krivično odgovorni za njeno provođenje !
Hahahaha, niko nije odgovoran za održavanje referenduma?! Pa ovaj laže sam sebe :))))))))))
k(l)iix pravopisci, ne kaže se "sprovođenja" već "provođenja odluke..."
Milan Petkovic moze govoriti kako niko nije odgovoran za krsenje Ustava BIH ali svi znamo da to nie tacno. Ustavni sud je zabranio referendum a on je ipak odrzan i sama logika kaze da su pokretaci tog referenduma bolje receno ANKETE odgovorni i samo je pitanje koliku ce kaznu dobiti? Kazu ne moze ispod 6 mjeseci zatvora tako da ono sto vec sada znamo je da ce glavni odgovorni provesti u zatvoru minimum 6 mjeseci a mozda i vise..
Ovaj celo isti Krilin..
RS (paradoks) se moze posmatrat kao tamnica srpskog naroda. Zatvorili su se prema drugim umjesto da spuste rucnu i krenu brzo prema naprijed skupa sa BIH, oni koci i sebe i druge.
zatvorili su se prema Sarajevu a otvorili prema Rusiji i Izraelu Spec. Policiju RS obucavaju ovi oz Mosada
Ukinuti " Genocidnu tvorevinu zla na okupiranom etnički očišćenom dijelu Države Bosne i Hercegovine" na Referendumu 2018 godine na nivou BiH. Dodicka i Čovića u ZOO centar jer Fahru Bake već vodi kao međeda po vašaru.
Pa ko je onda odgovoran za rusenje ustava????Sve je ovo aranzirano ko igrani film!
Kojeg ustava? u BH se radi kako je koga volja
Odgovoran je moj pokojni otac sto ga je ubila vasa granata sa Trebevica
Budalo jedna polako se pravi dosie, a kad te pukne po glavi a potom se budes saginjo po sapun.
...mogo bi izvjesni salmir k. nekog nogirat...
Kakva je razlika između nasilja u Stocu i referednuma u RS? Nikakva. Samo što valjda bošnjačke političke elite misle da u jednome slučaju mogu rušiti državu, izbore ... a u drugome progoniti Srbe što ruše istu tu državu?! Lud, zbunjen, normalan
@spiridon.gopcevic. ali je činjenica da je šumska republika nastala na genocidu.
Hajde nek narodu nije dosadno. Sreca nasa pa nam je standard visok, plate boli glava, zdravstvo najbolje u EU, nezaposlenih nemamo, grijanje se nahajca a trpeza puna pa cemo od dosade u rahatluku o referendumu...jel bio, nije bio...jel iko odgovoran....nije odgovoran.
A ja sam mislio da će odmah da ih uhapse zbog razbijanja "cjelovite i nedjeljive" BiH!
NERVOZA U SOČEGRADSKOJ OJEBINI: Glavni koordinacijski centar sljedbenika solunskih četnika ( Sočegrad ) se već nekih stotinjak godina skriva iza pseudonima (lažnog naziva) poznatog kao Beograd. Tamo je nekakva akademija ( SANU ) koja je čak i danas jedan od mnogih inherentno tariguzističkih faktora koji ometaju međunarodnu zajednicu da oslobodi srbe od tendencije da lažu čak i sami sebe na štetu sopstvenih potomaka.