Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvojite se pa radite šta hoćete. Čisti unitarizam i ratni cilj Alije 90tih.
Bas zato sto je kompleksna drzava sa takvim razmisljanjem ce se samo stvoriti problemi. Ovdje se ratovalo zbog nacionalnosti i zar zaista ocekujes da se neko toga tako lako odrekne?
Ja sam za amandmane na Ustav, ali da li je dobro rešenje konstutivnost naroda i ostali. Po mom mišljenju nacionalna podjela je zabluda , BiH je kompleksna država i treba biti država bosanaca i hercegovaca.
Nisu vam to neki da im poturite kukavicje jaje, Komsicoglua, a onda seirite zajedno sa Komsicogluom i Haretom zabihmuga.
Sustina ce uvijek ostati ista, zato sto nikada nece izabrati Komsicoglua u RS, ma koliko se i kandidovao!!! To su samo kozmeticke izmjene koje nikakvu korist ne donose nikom.
Molim te, hajde mi objasni malo poblize sta znaci ovo \"U korist Bosne i Hercegovine\", sta to znaci tacno, u ciju korist, kog naroda, nacije, u ciju korist? Politicke partije, koga? Tvoju licnu, moju, ne razumijem stvarno
Autonomaši svih zemalja ujedini te se :)))
Šuplja,pošteno govoreći kao kod Duške.I ja sam za jednog predsjednika ali po sadašnjem političkom stanju i sadašnjem tzv dejtonskom ustavu to je utopija.Poslije presude u Strazburu Sejdić/Finci na polju predsjedništva doći će do nekih promjena u korist Bosne i Hercegovine one neće biti nešto značajne ali će ipak biti za jedan korak naprijed.Mislim da više neće važiti ono da iz FBiH mora biti Hrvat i Bošnjak a iz rs Srbin.Poslije provedbe Presude najvjerovatnije da će moći biti recimo dva Hrvata i Srbin ili dva Srbina i Bošnjak itd...
Tihica za predsjednika! BIH4EVER!
sjo ublehaša valja donatorske pare negdje oprat
eto ja podrzavam da bude 1 predsjednik i to Fikret Abdic. Ali vama u Sarajevu to ne odgovara jer vi zelite da nametnete nekoga iz vasih krugova. E pa nece moci - ne racunajte nasu krajinu u tih vasih 24%
sta to nije vam dovoljan onaj Komsic baleeya pa hocete da imate samo jednog?
idite busite baftu, ebo te. Kakvi ste vi muslimani nez nafte? Ebo te sreca ku.ceva!!!
Sto se ko sav posten muslimanski svijet ne bave sa pet zena i de-ce 10.
Bolje jedan Dodik nego tri secijasa.