Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo puna imena i prezimena da se zna vise ko je ta bagra sto narusava javni red i mir i cini druga zlodjela,pas im mater...
Kako su političari licemjerni. Sakrij ime lopova, robijaša, ubica, silovatelja, prevaranata (a političari su to sve odjednom), kažu "zaštita podataka", a kad su u pitanju stotine hiljada prevarenih žiranata, ljudi kojima su bankari ukrali dokumenta i falsifikovali potpise da budu žiranti bez svog pristanka, onda NEĆE DA ZAŠTITE LJUDE. Umjesto da se javno objavi u svim mogućim medijima ko krade, pljačka, ubija, siluje i vara ljude, oni ih sakrivaju. LOPOVI, SAMO MISLE NA SEBE!
Kad na televiziji budu Zlajaoglu,Hadžić,tornjak,Dodik,Izetbegović,Čavić,Branković i svi oni koji su pljačkali i doveli nas u ovakvo stanje e onda ću pratiti suđenja sa zadovoljstvom.Kad počiste sve ono što su oni uradili i kad se otkriju mutne radnje tornjaka sa Turkovićem,Keljmendijem,i sva ubistva i lopovluci e onda će to biti nešto.Dok god tornjak i njemu slični sjede na ministarskim foteljama a ne iza rešetaka sve je ovo džaba.
Sudske presude su javni dokumenti i kao takvi se ne smiju skrivati od javnosti.
klix piše inicijale i gdje treba i gdje ne treba
onaj moj komentar je bio namijenjen za KURCOPALC valjda je sestru prepoznao.
kako ne znaci nista? Fahrija Karkin počinio zločin u Bilinom polju, opština Zenica ;)))))))
Jel ti ono sestra madju njima?
Jel ti ono sestra madju njima?
Hoce mlade da se udaju za kriminalce pa moraju znati ime !
ZLOCINCI su maksimalno ZASTICENI, a posten narod je uvijek bio kanta za nabijanje !!! Nemamo petlju da se POBUNIMO protiv ovakvih stvari, mora se glasno i JASNO pokazati zlocinac ma ko da je !!!!
zbog cega bi se trebalo sakrivati, samo mi to nije jasno
da nebi pogresno protumacili, zbog cega ih policija krije, to mi nije jasno
Tako j.Sta znace inicijali???Imenom i prezimenom direktno i gotova prica.