Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEK SE ŠTITI SIN OD SDA-OVOG TAJKUNA ALIJE BUDNJE!!
@dis3 bas tako budnjo je ekstra momak samo ga blate
Ovi na Klixu imaju izgleda pravo tal sa vrhom države. Čim se spomene neki od tajkuna SDA. Čim se otvori priča o Sebiji i njenom pokopavanju zdravstva u Sarajevu, Bakiru i njegovim tajkunima Šaja, Budnjo. ČIm se spomene da akcizama se siluje narod isključivo da bi se zadovoljili HDZ-ovci. Odmah se blokiraju korisnici- zaključavaju teme. Ovaj nesretnik koji je ubijen je jedan od mnogih koje je pojeo mrak.
ovdje direktno oca huskaju na budnju cim ne demantuje navode a dobro ga prevljak i memic savjetuju uvlace ga u igru iz koje ce pomenute osobe biti izaci bogatije a on nikad istinu nece saznati ko poznaje ilidzu zna da sve vrti oko para i da su ljudi spremni na sve ja bih najvise volio da otac kaze direktno do kakvih je saznanja on dosao i od koga
al smoriše više s tim krelcom.
Najbolje otpustiti sudstvo, izabrati nove tuzioce i sudije i opleti po dokazima. Vjestaci su uradili svoj dio posla, samo treba POlicija i sudstvo koje kriju dokaze da iznesu na cisto da se vidi.
Izdrži Babuka, u tužilaštvu je kombi promijenio 5 boja, nešto ne štima
Da je od prvog dana islo sve po zakonu nebi ovako danas bilo..prvo policajac koji je uzimao izjavu.pa ta laprdaca Lejla koja zna sve nego je neko nasavjetovao da suti i da.govori da se niceg nesjeca tako sto se pravi poremecena..stari recept..namarat je dobro pa ces vidjet kako ce propjevati kao slavuj..
Ma jebite se više s tim šetnjama i zaustavljanjem saobračaja, a svi što govore da je bunjo junior ubio dženana hajte sa teme preselite u sud i dajte izjave kad ste tako sigurni i znate sve
U sudstvu i tuzilastvu sve kriminalac do kriminalca i lopov do lopova.
dzenanoc otac treba uhvatiti alisu i muciti je dok ne kaze ko je ubica
ja se ne razumijem u pravo ali brate to sto nemate dokaze ne znaci da drzava nekog brani, znaci ne moze se neko osuditi samo zato sto narod protestuje i pretpostavlja sta je bilo... ima pravda na onom svijetu treba momka ostaviti na miru i ne praviti ove cirkuse... pozz
sud nema dokaze jer su se tuzilastvo i policija pobrinuli da nema dokaza naravno sa namjerom.
Ako se ne reaguje na jednom ovakvom slucaju, koliko ce ih onda jos biti? Za tebe je u pitanju cirkus, za ostale ljudski zivot.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! DALIDA BURZIĆ, KUČKA ŠĆEPE SMRDONČIĆA NAMJERNO KRIJE PRAVOG UBICU!
Dragi Bog sve vidi, kad tad ce istina izaci na vidjelo, samo sabura!!
ubio ga sin od ong krmka budnje..da je neko drugi vec bi bio makar saslusan,al dodje sve na svoje..podrska ocu i familiji
Ne do Bog nikome ove tugu, ali bile dvije vec rekonstrukcije gdje su svi prisustvovali cak i gradjani koji su zeljeli da budu tu i bilo ih je znatan broj, a cak se i snimalo sve. Ako se zna ime, onda nek otkriju i po samoj prijavi ispitat ce se sve i sve se moze rijesiti dosta brze, a ne prisustvovat necemu ako mislis da je laz... ali ako toliko dokaza ukazuje na nesrecu (upitno da li je namjerno izazvana, mozda i jeste) nek se otvori to pitanje samo o tome.