Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkanski horor; mogucnost ekonomskog izivljavanja na racun siromasnih!
pa.zato.SDA.laze.po.Krajini te aerodrom te.autoput.cuda zgoda. ovo je.dokaz da su.izgubili svaku.moc . jer gdje.SDA.vlada tu nema Suda . Tu.nema vladavine.Zakona . tu barabe vladaju
"Pametni su ovo ljudi, primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada." --- Meša Selimović P.S. Veliki pisac ovdje je, naravno, mislio na Bošnjane, Bošnjake i ostale anti-Bosance.
meša i selim su čistkrvna muslimanska imena,a šta je meša piso boli koga karina za to
Kretencino jedna shvati konacno da je Bosnjak=Bosnjan=Bosanac. Kretencino!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uvijek jedno te ista vijest: osumnjičen/i, priveden/i, saslušan/i, optužen/i i na kraju OSLOBOĐEN/I 😱 naravno, navedeno se odnosi kad su u pitanju lopovi "kravataši". Vijest, osuđen i zatvoren na kraju priče nećemo nikad čuti i pročitati.
cuj od invalida kradu.. daj dovedite ih ja cu ih guuuzit ako nece niko.
Doktori su najkorunpiraniji i najveci lopovi u drzavi nakon politicara.
Dali je lakše organizovat firmu ili kriminal?????
Palicija
od invalida kradete? pa zar se nicega ne stidite jeeebbem vam krajinu odvratnu onu rupu na koju ni izdrkkat ne mozes
Da takvo što se ne može dogoditi u općini Centar Sarajevo. Ipak je ona vrijednija nego sve krajiške općine i još malo više
moze se desit i kod tebe u kuci.. samo zelim reci da je krajina septicka jama na koju pljunem kad prolazim pored nje..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)