Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, radije bih da nam doniraju 50 miliona u građevinskom materijalu za izgradnju novih naselja na novim, stabilnim lokacijama, nego da nam doniraju milijardu koju će pokrasti ovi prokleti državni službenici, lezihl***vići po nekakvim nevladinim organizacijama i ostali džeparoši koji žive na državnoj sisi. Dakle, EU, šaljite nam građevinski materijal i STRUČNJAKE koji će odrediti lokacije novih naselja, daleko od potencijalnih plavnih područja i klizišta, i naravno NADZORNI TIM koji će da se pobrine za izgradnju i pravilno korištenje svakoj KILOGRAMA građevinskog materijala. Eto, za to bih vam vječno bio zahvalan.
Pa Zlaja je vec procjenio, sta se ceka?
HOCE ,U GRADJEVINSKOM MATERIJALU.HVALA VAM .A MILIJARDU SRBIJI
" Ali moram napomenuti da Srbija kao zemlja kandidat ima pravo na milijardu eura godišnje iz Evropskog fonda solidarnosti radi otklanjanja posljedica katastrofalnih poplava, a što BiH ne može jer nema status kandidata”, potvrdio je glasnogovornik evropskog komesara za proširenje Samo da LAKTAŠENKO opet NE KAŽE DA MU TE PARE svakako NE TREBAJU , JER SU NAMJENJENE BIH. Hej, čovječe MILIJARDU € godišnje mogu koristiti kandidati za EU, a Srbija to već jeste.
laktašenko,jesam se ismijao,bravo...ono GLAVNI BAJA GLUP DO JAJA,kako ga je pomjela BN novinarka,e onako se on odnosi prema gradjanima rs
Srbija nahajca ove ovdje da se medjusobno handrimo, oni lagano status kandidata i 2 milijarde KM u padže.
OBAVEZNO-NASI POLITICARI DA SE JAVNO ODREKNU PREDIZBORNIH KAMPANJA U KORIST SANACIJA STETE OD POPLAVE,JER DOSTA JE VISE PLAKATIRANJA I UNISTAVANJA GRADOVA A POSTO SU ISTE FACE VEC 20 GODINA ZNAMO MI VASA SVA NEISPUNJENA OBECANJA !!!
ako su ljudi,mada sumnjam.
3 milijarde eura treba,a meni dajte milion eura provizije i mirna bosna