Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Dodik samo sere u prazno,c.e.t.n.i.c.i.n.a ne treba ni ohr ni niko da garantuje opstanak Bosne,Bosna je tu i bit ce zauvjek! A u zabludi si jedino ti krme vlasko..
Provaljen je Dodik kod Srba.Djeca u RS zeljna cokolade,a on prica o raspadu BiH.BiH je vjecna,entiteti su prolazni.
\"Peter Sorensen: Dizanjem tenzija Dodik čuva OHR\" Ja ovo nigdje ne procitah...novinarska sloboda ili sta vec...
Ako pratite u Avazu govore muslimanskih prvaka i intelektualaca na Svebosnjackom saboru-93 god,jasne ce vam biti mnoge stvari vezano za opstojnost BiH kao drzave tri naroda i /ili stvaranje nezavisnih drzava tih naroda.Svi oni koji su do tada zivjeli u izobilju na tudjoj pogaci su bili da se BiH sacuva,a svi oni koji su do tada mukotrpno zaradjivali hljeb zajedno sa Srbima i Hrvatima,bili suza to da se ta tri naroda razdvoje i da svako ima svoju drzavu. Kada se mukom zaradjuje zajednicki hljeb onda se bez greske, mogu definisati koje su to mane kada se zajedno dela- tri razlicite navike,obicaji ,kultura,pristup problemu na poslu, molitve [jedni za vrijeme posla se mole tri put dnevno ,ostali se ne mole dok rade itd], posebno kada se tome dodaju elementi rukovodjenja,raspodjela kolaca,korupcije,nepotizmi,svadje proizasle iz nacionalne i religijske netrpeljivosti itd. Iz iskustva znam da je to mukotrpno i ponekad neizdrzljivo
dok bih udje u nato za koju godinu onda mozete samo pricat i sanjat raspad.
Dodik kao glasnogovornik i potrčkalo fašiste Dobrice Ćosića i ostale kamarile iz Beograda samo iznosi njihove stavove nakon što su isfrustrirani izjavom Sorensena pogotovo jer im ne uspjeva da svijetu podvale svoju priču da su Bošnjaci muslimani teroristi i da shodno tome svijet treba dovršiti genocid nad njimo koji su Srbi započeli još prije nekoliko vjekova a danas kada su vojno najnemočniji to nisu u stanju da urade sami.
Dodik - gori posrbica od srbina.
..veliki si c.e.t.n.i.k , samo za jedan metak u celo!!!
pa sta fali da jos malo robujete bas ste dobra krmad za upregnut!!
joj srbadije sto se upalila,e moj jado koja srpska!!!
srpska zauvek, bosna samo dok mora!s;oboda nema cenu!
U BiH postoji veoma tanjusna kriticna masa koja bi mogla sacuvati BiH od njenog konacnog raspada.Zbog ekonomske krize, ta maljusna kriticna masa koja bi mogla privuci sve njene narode u borbu za Ocuvanje BiH ,se veoma brzo topi,jer njeni sledbenici napustaju BiH \'\'trbuhom za kruhom\'\' ZATO se BiH nece moci spasiti od raspada.OHR ISFOR su tu samo kao suplja brana-\'\'drzi vodu dok majstori odu
srpska zauvek, bosna dok mora!
E jesi strucnjak, u mp3! Kako si to strucno srocio... Ja ti vjerujem da ti u svojoj glavi vidis jasno te granice, samo moras tu svoju viziju granica ubaciti i u glave drugih. Bilo je jos donedavno dosta ozbiljnih pokusaja na tu temu, uglavnom su zavrsili u Hagu.
smrt vestackoj i nametnutoj muslimanskoj tvorevini, sloboda srpskom i hrvatskom narodu, bolje grob nego muslimanski rob!
Strina voli majmune, lavove i tigrove i šarenu kinesku lepezu a strikan i ja klipana dva zinuli u tetku, tetku na trapezu.
Po svom unutrasnjem sklopu,po stanovnistvu koji u njoj zive BiH nije dizajnirana kao jedinstvena socioloska i duhovna zajednica, vec na protiv,ona je dizajnirana kao trodrzavna zajednica sa potpuno jasnim kulturnim,duhovnim,ekonomskim i socioloskim granicama ,tvrdjim no sto su granice izmedju Meke i Vatikana.