Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne žalite se... da još ne postave Arziju za direktoricu GAK-a!
Ja, nažalost, mogu svjedočiti o katastrofalnim uslovim na GAK-u. Provela sam na klinici tri dana i tamo je zaista užas....Evo smao nekih detalja...Na patologiji leži u prosjeku 50 trudnica, sa raznim dijagnozama, koriste 2 wc koji se čiste jednom dnevno, u kojima nema sapuna, papira, kao ni nigdje na klinici...još uvijek mi je slika u glavi žene koju sam u popodenevnim satima zatekla na sred wc, oko nje su bile lokve neke tečnosti žuto-smeđe boje..to je tako stajalo do sutra ujutro...pedest žena je tog dana ušlo po nekoliko puta u wc, jer drugog nema i to donijelo u sobe u kojima leži...GROZNO!!!!...Poslije kiretaže koja se radi na drugom spratu, sestra mi daje medicinske uloške koji pri tom padaju na pod, ona ih hladno diže i daje meni da ih stavim na friško očišćenu matericu...STRAVA I UŽAS...kako se ponašaju i kakvi su uslovi čudo nema najtežih bakterijskih oboljenja...i kao sve im je uredno, osim sanitarnih nalaza osoblja...GROZNO!!!!
@iritira T Heheh, tačno tako. Ugrije mi srce kad vidim da neko još reaguje na ovakve stvari. :-)
PoslaTo??? U neka puno normalnija vremena vrli bi pisac dobio keca k\'o kucu.
jasno je svima koji vide da se bolnica na Koševu raspada, bitno je da direktori ima vozača, džipa, sekretaricu, kuharicu, i dva bodigarda.
Prvo su nas izdali kurtolici kurbati i presli su na papinu stranu a potom vlaxi sto predjose u prdoslavlje zbog kukavicluka te prodase vjeru za veceru. Bossnaci muslimani su jedini ispravni jer su oni vjerni nasem nauku, mi smo jedno, isto, bogumili, istinoljubivi i pravovjerni ;)
ta tvoja doktorica je rat provela u Zagrebu ko Tasim Kucevic??????????
nedopustivo je ponašanje dr Izetbegović prema pacijenticama i osoblju to je opšti horor kako se ona ponaša pa nisu joj pacijentice od kuće donijele mrsu to treba vidjeti i čuti....
http://www.petitiononline.com/GAK/petition.html
Jesul doktoricama, jer na GAK-u nema doktora, pregledali vagine? Posao za Tirka
@@jack ma od vas nista ne cudi. suncokreti prevrtaneri bezkarakterni i opet bi izdali brata rodjenog kakvi ste samo da se pojave neki novi turci. tebe ako nije stid zbog tih vasih karakteristika nemoj mislit da smo mi zacudjeni i iznenadjeni. isuvise se dobro znamo i zato je teznja ova dva naroda da sa vama po mogucnosti nema nista ili sto manje ako je moguce.
manje nas brine to sto smo poturceni nego vas to sto nismo vise dio vas, mi to nit ponavljamo nit nam sta to znaci a vas glavni argument je to... Svako ima pravo da uzme vjeru koju hoce, iz ovih ili onih razloga mi smo uzeli ovu i ako nam se opet dopadne neka druga mi cemo uzet tu a vi tradicionalno budite to sto jeste, to vam je garant uspjeha i garant da se nalazite na pravom putu (to sto je neki vas pradjed prije 1000 godina pokrsten...) Uzdravlje...
@dr.shabana pravi si shaban, nema sumnje. umrijete ces najposlije zbog kompleksa o vlastitom porjeklu i pripadnosti nepostojece nacije i teeroriistichke sekte tamo nekog pustinjskog peedoofila. ponajprije ce vas ubiti bolno saznanje da ste poturcheni srbi i hrvati i zbog tog saznanja ste u nedoumici koga mrzite vise od njih. sarajevo je vase, bolnica i ostale institucije u njemu su takodje vasi, tako da je samo vasa i odgovornost i krivnja za sve negativnosti koje su vas spopale i koje vas spopadaju
Valjda poslano.
Mikroorganizam pod naucnim imenom \"vlashadikus komitus shugoslavis\" je uzrok svoih zaraza i problema!