Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljuta Krajina ne dozvoljava da bez njih pomoć prođe, veliko vam hvala!!
MOLIM ???? Iz mog grada poslana pomoc drugom entitetu???? Nemoguce pa rtrs samo sto ne kaze da smo im mi namjestili poplavu .... Ali nema veze, nema veze mi krajisnici znamo kakvi smo, ne trebaju nam pohvale ni odlikovanja. Stoljecima smo tu na granici na prvoj liniji i znamo mi sta je nevolja zato i pomazemo. Mada se pitam kakav ukus ima pomoc onima koji su pucali na moj grad i moje ljude, jel ih imalo stid? Sumnjam jer jutros citam neke komentare ovdje, nenormalno
Evo zasto je bitno ne imati sa Bosnjama ama bas nista zajedno.... Pitanje i molim odgovor . Ko i kad je vama u Bihacu od strane Srba to trazio pomoc ??? Evo i Hamdija rece da se vasi pacijenti lijece u Prijedoru a dobar dio njih je lijecen i BL kada je u Bihacu izgorjela bolnica. Nauci se nesto a to je ako si DOBROVOLJNO nekome pomogao onda ne kmeci okolo kao " ja sam ba pomogao ba , znate ja sam pomogaooooo" Koliko si procitao komentara na klix-u o pacijentima sto se lijece u BL od strane Srba ??? :)) Vise su "novinari " klixa ucinili na razjedinjenju i mrznji naroda sa precizno tempiranim tekstovima i sa vasim glupim komentarima nego i sam RAT. Sad ce to Klix da izbrise brzo :)))
Citava Federacija se digla na noge i pruza pomoc, dok RS slabo skroz.
pa zar je ovaj hamdija lipovača još uvjek premijer??? zar nije dao ostavku majmun?
Bosanska Krajina je to!!!
Ne mogu da vjerujem sinoc citam na facebook objavljeni dokumenti kako je Nikšic u februaru ove godine potpisao da se sredstava namjenjena za spašavanje i zaštitu od prirodnih katastrofa ukupno skoro 40 miliona prebaci na njihove tekuće potrebe?? Jel ovo istina? Evo link https://www.facebook.com/ostavkeodmah?hc_location=timeline imaju fotografije Odluka sa Nikšićevim potpisom na dnu!